- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
sen istersen tuz paketini tüm ye ama önce bebişimizi doğur ondan sonra kuzuuuuu
tamam bugünden tezi yok kesiyom tuzuuu off of sigara bırakmak kadar zor olacak buda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen istersen tuz paketini tüm ye ama önce bebişimizi doğur ondan sonra kuzuuuuu
bende iki yıldır ikinzci bebişi bulamıyorum bilmem sorun ne dr olur senin bi sorun yok diye klomen kullandım yok hsg çektirdim yok ama gözle görülür bi sorun yok kısmet dei ne zaman bilmiyorumcanım esrada bende bi ara doktora yumurta takibine gitmiştik tabiki biz göremeyiz doktor ultrasonda bakıp ölçüyor esranın 35mm di baya büyük yani benim sadece 2 yumurtam oluşmuştu 7mm çooook küçük bende yumurtlama sorunu varmış adetlerim çok düzensiz klomen verdi doktor bi işe yaramadı ama yıllarcada doğum kontrol hapı kullandım şimdi kendi haline bıraktım düzene girer kendi kendine diye
senle tanışmamıştık daha sende sorun nedir canım
tamam bugünden tezi yok kesiyom tuzuuu off of sigara bırakmak kadar zor olacak buda
saol tatlımmmmmmmmmmmmmmm göremedinmi bebişini
sen dr gidmeyecekmiydin benmi yanlış hatırlıyorum
Evet ebrar canım bende böyle birşey olacağı akıma bile gelmezdi ama ışte oldu en azından sorun belki çözüm belki inşallah atlatırim ama ne çok pko varmış kız kk daki kadınların yüzde 80 i pko :) :)
Hepinizi öpüp bi kaçim didimEfem bendeniz hala regl olamamış ve test yapan bahstız bedevi olaraktan.Gel teskereee gel teskeree bitsin bu gurbett şarkısını söyler spora giderimm
sağol canım bende iyiyim çok şükür ya doktora gitmiyorum çoktandır kendi kendine düzelir diye ümit ediyorum en son 39 gün sonra adet oldum ve buda beni ümitlendirdi 90 günden 60 a ondan 39 a düştü
cinsiyet öğrene bildinmi sen
dün akşam bi çalışkandım kızlar 9 da ütüye bi başladım 11 e kadar bütün ütümü bitirdim sonra mutfağa girdim bugün için yemek yaptım salatayı bile doğrayıp dılaba attım 2 makine çamaşır serdim sonraa turşuların kaplarını değiştirdim sularını süzdüm sonraaa meyvelerimi yıkadım yerleştirdim vay beeee kendime inanamadım saat 1 e kadra hallettim hepsini
şişmanlaaaar napıosunuz..
aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 PrensesinUykusu
herkeeşş iimii.
aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 PrensesinUykusu
herkeeşş iimii.
yok be tatlım dr gidebilseydim öğrencektim
ay hadi bakalım inş. düzene girer bian önce
işten izin alıp gitseneevet canım gidecektim
ama kızlar maaleseff göremedimmm Gidemedim p.tesi gelin demiş eşime dr yokmuş çünkü
ee bende bugün gitsem yetişemem herhalde haftasonu giderim
Aşk sarhoşu olmak istiyor dscopur sunger esraersoy evhan kmehtap zeliha1308 ebrar63 prensesinuykusu
herkeeşş iimii.
dün akşam bi çalışkandım kızlar 9 da ütüye bi başladım 11 e kadar bütün ütümü bitirdim sonra mutfağa girdim bugün için yemek yaptım salatayı bile doğrayıp dılaba attım 2 makine çamaşır serdim sonraa turşuların kaplarını değiştirdim sularını süzdüm sonraaa meyvelerimi yıkadım yerleştirdim vay beeee kendime inanamadım saat 1 e kadra hallettim hepsini
bende iki yıldır ikinzci bebişi bulamıyorum bilmem sorun ne dr olur senin bi sorun yok diye klomen kullandım yok hsg çektirdim yok ama gözle görülür bi sorun yok kısmet dei ne zaman bilmiyorum
ben çatlıyom meraktan ne duruyon be merekımızı gidersene