Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

nörüyoooooon canım

iyilik datlum sen nörüyonn

hoşgeldin canım bizler iyiyiz seni sormalı nasıl geçiyor hamilelik karnın büyümeye başladımı

bende iyiyim bidenem çok şükür
karnım hemide kocaman oldu koca göbiş diyom kendime beyleee oldummm
walla çok şükür sıkıntım kalmadı bulantı kusma bitince rahatladık mehtapımm
sen nasılsın bakim gidiyon mu dr a

Canım bende öyle sanıyordum bana pko kendimi 4 şekilde gösteriyormuş bunlar adet düzensizliği, hormonsal olarak kıllanma, kilo ve kisten dolayı ağrı olarak gösteriyormuş bende sadece adet düzensizliği yok birde pko olan kadınlar çok adet sancısı çekermiş

tatlım katılıyorum sana bende de adet düzensizliği yoktu ama aşırı tüylenme ve çok feci adet sancısı oluyordu

aman be canım allah sıkıntılarından kurtarsın bende ne kist var ne adet düzensizliği allah vermeye murad etsin yeter

Hepinizi öpüp bi kaçim didimEfem bendeniz hala regl olamamış ve test yapan bahstız bedevi olaraktan.Gel teskereee gel teskeree bitsin bu gurbett şarkısını söyler spora giderimm

ya sen onun yumurtalarını nerden görüyon ben kendimin kini bile göremiyom

canım esrada bende bi ara doktora yumurta takibine gitmiştik tabiki biz göremeyiz doktor ultrasonda bakıp ölçüyor esranın 35mm di baya büyük yani benim sadece 2 yumurtam oluşmuştu 7mm çooook küçük bende yumurtlama sorunu varmış adetlerim çok düzensiz klomen verdi doktor bi işe yaramadı ama yıllarcada doğum kontrol hapı kullandım şimdi kendi haline bıraktım düzene girer kendi kendine diye
senle tanışmamıştık daha sende sorun nedir canım

sen dr gidmeyecekmiydin benmi yanlış hatırlıyorum

sağol canım bende iyiyim çok şükür ya doktora gitmiyorum çoktandır kendi kendine düzelir diye ümit ediyorum en son 39 gün sonra adet oldum ve buda beni ümitlendirdi 90 günden 60 a ondan 39 a düştü
cinsiyet öğrene bildinmi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…