Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ya kızlarr gül nerde neden hiç gelmedi bugün
kırmızıları gördümü haberiniz var mı

valla didoş cumartesi 39 dereceyle yatıyotr demişti ama didemde gelmedi dAaha....

günayydın hanımlarrrrrr,bugün dr gidip ilk muayenemi olucam nolur dua edin bana hayırlı haberlerle geleyim inş...

günaydın melisa hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh...

günaydın tatlım nasılsın bakalım
hadi bakalım inş. güzel haberlerle dönersin hayatım

günaydın hayatım,iyiyim ama çok yorgunum dün misafirlerim vardı heryer heryerde,2 makinede çamaşır yıkadım şimdi onları astım,yarında halıları yıkatmaya vericem,allah yardımcım olsun yani...
sen naptın cnm gittinmi dra.....

meraba rodinacım,o mide bulantısı bende henüz fazlalşmadı bile cnm,ama ağzımda yaralar çıkmıştı benimde hadi hayırlısı bakalım.

hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmm

Hamdolsun canım iyiyiz nazarım değmesin haftasonum güzel geçti benim kendime değiyor nazarım alışveriş yaptık neşem yerine geldi ya artık kendime bişey bakmak istemiyorum hep bebek şeyleri bakıyorum eşim aferin aferin büyüdün diyor:)))

hoşgeldinnn eflalcimm,evet hep öyle olucak artık,bende kendime diye çıkarım alış verişe,ama aa şu kızıma çok yakışır,aa bu oğlumunm istediğinden deyip hiç bişey alamadan geri gelirim,annelik böyle bişey işte.

Günaydın kızlar biz geldik.

günaydın eflalcim hoşgeldiniz ya bu resimdeki bebiş maşallah çok tatlı yaa gülüşüne kurban

tatlım allah yardımcım olsun fazla yorma kendini lütfen yaa
yavaş yavaş yap işlerini sakın sıkıntı etme kendine
yok be tatlım ben gidemedim dr a
dr yokmuş pazartesi gelin demiş eşime
ee bende bugün gitsem yetişemem
o yüzden haftasonunu beklicem sanırım

Melisa kolay gelsin canım çok yorma artık kendini.

Slm kızlar günaydın nasıriniz
Eflal canım hazır seni yakalamışken sen soğan kürünü nasıl ve kaçıncı gün uygulamıştın bende uygulasam mi acaba canım

Öyle oldu gerçekten sosyete pazarı açılmış:)) oraya gitiik kendime güzel bir tunik gördüm hesaplıydı eşimde beğendi almadım bebek için dolaşırken aman boşver napıcam dedim:)) hastane çıkışı aldık 8 parça dünde civilden sipariş verdik ay nasıl sevindim rahatladım biraz eksik çok yine ama azar azar olacak artık.

ya inşallah yeni yıla hamiş girmek istiyorum ((((

Evet canım ya oğlum benzesin diye koydum:))

eflalim ve abrarım çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için çok düşüncelisiniz..
ebrarım ya üzülme hayatım vardır bundada bir hayır daha net görürsün belki...
canlarım bana müsade kahvaltı hazırlamam lazım öptüm sizleri.

Slm kızlar günaydın nasıriniz
Eflal canım hazır seni yakalamışken sen soğan kürünü nasıl ve kaçıncı gün uygulamıştın bende uygulasam mi acaba canım

Canım ben reglimle başlamıştım ama onun başlama günü vardı unuttum saraçoğlunun sitesinden bir bak ya da nete yaz soğan kürü diye çıkar hemen yanlış bilgi vermiyim,kist çıktı değil mi sende basit kistmiymiş ne dedi doktor?

ya inşallah yeni yıla hamiş girmek istiyorum ((((

Canım gireceksin inşaallah inan buna bak hamdolsun hamile kalabiliyorsun bunu bilmekde güzel acaba olacak mı düşüncesi insanı yiyip bitiriyor daha sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin Allah sana ve isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…