Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum nimetcim sağol sen nasılsın
Sağol ebrar iyiyim canım sen nasılsın gittin mi dr a
Ebrar böreği yaptım ve güzel oldu canım
Canım benim yumurtalıkta 3 tane çok küçük nokta gibi kistler var ve o da gebelige engelmiş birde hormon sorunu olduğundan süpelendi kan verdim çarşamba test sonucunu göstericem ona göre tedavi uygulanacak yani kısacası pkoluymuşum
Yazdıklarını okudum nimetcim hayırlisi deyip bekle daha gününe çok var sanırım
Evet kız bende de çıktı canım yumurtalıkta ki kistler ve sanırım süt hormonum yüksek dr ondan süpelendi ondan dolayı engelmiş kistler spermlerin yumurtalığa gitmesini engelliyormuş
Böreğin ikisini de yaptım bence peynirli daha güzel olmuştu
Hıım peki denerim canım daha önceki gittigim dr anlamadı nedense o kana yumurtalıkların fazla büyüdüğü için kist oluyor dedi bu dr her ikiside var dedi klomen verdi çarşamba gittiğimde başka ilaç ta verebilir bilmiyorum duruma göre
Bu tohum aktarda mi satılıyor
arkadaşlar cuma günü kan tahlili yaptırmıştım sonuçlar bugün 3 te çıkacak ben internetten lab.sonuçlarına baktım bhcg 838 çıkmış bu hamile olduğum anlamına mı geliyor.çok heyecanlandım.acil cevap yazın bana.
arkadaşlar cuma günü kan tahlili yaptırmıştım sonuçlar bugün 3 te çıkacak ben internetten lab.sonuçlarına baktım bhcg 838 çıkmış bu hamile olduğum anlamına mı geliyor.çok heyecanlandım.acil cevap yazın bana.