Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım benim yumurtalıkta 3 tane çok küçük nokta gibi kistler var ve o da gebelige engelmiş birde hormon sorunu olduğundan süpelendi kan verdim çarşamba test sonucunu göstericem ona göre tedavi uygulanacak yani kısacası pkoluymuşum

Sağol ebrar iyiyim canım sen nasılsın gittin mi dr a

yok tatlım gidemedim dr yokmuş diye
ya sendede mi çıktı pko hayret bişey yaa ne bu böyle bütün kadınlarda çıkıyor ya
ama tatlım pko gebeliğe engel deil ki bende de var pko
ve benim dr gebeliğe engel olmadığını söylemişti

Canım benim yumurtalıkta 3 tane çok küçük nokta gibi kistler var ve o da gebelige engelmiş birde hormon sorunu olduğundan süpelendi kan verdim çarşamba test sonucunu göstericem ona göre tedavi uygulanacak yani kısacası pkoluymuşum

Benimki basit kistti canım peki sen daha önce gititiğinde neden farketmemiş, bu soğan kürü pkolular içinde güzel bence kesinlikle yap birde hayıt iç bak onu hatırlıyorum kolaydı bir çay kaşığı hayıt tohumunu bir fincan sıcak suya koy 10 dk bekle süz iç bunu üç ay yaparsan bütün hormonal dengesizlikler düzeliyormuş ben bir ay kullanmıştım soğan kürüyle beraber yapmıştım.

Evet kız bende de çıktı canım yumurtalıkta ki kistler ve sanırım süt hormonum yüksek dr ondan süpelendi ondan dolayı engelmiş kistler spermlerin yumurtalığa gitmesini engelliyormuş
Böreğin ikisini de yaptım bence peynirli daha güzel olmuştu

Hıım peki denerim canım daha önceki gittigim dr anlamadı nedense o kana yumurtalıkların fazla büyüdüğü için kist oluyor dedi bu dr her ikiside var dedi klomen verdi çarşamba gittiğimde başka ilaç ta verebilir bilmiyorum duruma göre
Bu tohum aktarda mi satılıyor

Evet kız bende de çıktı canım yumurtalıkta ki kistler ve sanırım süt hormonum yüksek dr ondan süpelendi ondan dolayı engelmiş kistler spermlerin yumurtalığa gitmesini engelliyormuş
Böreğin ikisini de yaptım bence peynirli daha güzel olmuştu

anladım tatlım çok geçmiş olsun prolaktinin mi yükselmiş peki canım
bak öyleyse bende prolaktin düşsün diye ilaç kullanırken bebiş olmuştu biliyon
inş. seninde öyle olur tatlım
tamma canım aklımda zaten sürekli börek denicem en kısa zamanda

Esracım işte kür canım

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

arkadaşlar cuma günü kan tahlili yaptırmıştım sonuçlar bugün 3 te çıkacak ben internetten lab.sonuçlarına baktım bhcg 838 çıkmış bu hamile olduğum anlamına mı geliyor.çok heyecanlandım.acil cevap yazın bana.

Hıım peki denerim canım daha önceki gittigim dr anlamadı nedense o kana yumurtalıkların fazla büyüdüğü için kist oluyor dedi bu dr her ikiside var dedi klomen verdi çarşamba gittiğimde başka ilaç ta verebilir bilmiyorum duruma göre
Bu tohum aktarda mi satılıyor

Evet canım aktarda bir küçük paketi bir lira çok gider yani kesin yap bunuda çok faydalı kürüde kopyaladaım bak ilaçlarınla beraber kullan bişey olmaz yani ne varsa bu bitkilerde var prolaktinin stresten yükselmiştir en baş sebebi stres onun.Hayıtıda üç ay dediysem daha öncede hamile kalabilirsin yani dediğim gibi ben bir ay kullandım

arkadaşlar cuma günü kan tahlili yaptırmıştım sonuçlar bugün 3 te çıkacak ben internetten lab.sonuçlarına baktım bhcg 838 çıkmış bu hamile olduğum anlamına mı geliyor.çok heyecanlandım.acil cevap yazın bana.

Hayırlı olsun hamilesin.:))

canım 4 haftalık olabilirsin hadi hayırlısı umarım sağlıklı bie gebeik geçirirsin...

X