Canım gireceksin inşaallah inan buna bak hamdolsun hamile kalabiliyorsun bunu bilmekde güzel acaba olacak mı düşüncesi insanı yiyip bitiriyor daha sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin Allah sana ve isteyen herkese.
Rodinia seni üzdüm mü yoksa?
ay bende baktım netten evet öyle yazıyor.allahım çok şükür.ilki düşmüştü inşallah bu sağlıklı bir şekilde sonuçlanır.çok teşekkürler...
yok canım sen üzmedin.. ben düşük yaptığımdan bei tuhaf bir moddayım... Her belirtiyi hamilelik sanıyorum....
Canım zor bir durum üzülmen çok normal moralini yüksek tut ama tut ki bebeğinde tutunsun bir an önce sağlıkla inşaallah
inşallah valla hergün çalışıyoruz yeterki bebişimiz tutunsun diye....
zelihada hamilesin değince kayboldu bayıldımı ne oldu :)))
temmuzda düşük yapmıstım.kasıma kadar korunduk.bayramdan bi kaç gün önce eşime korunmak istemiyorum artık dedim.hehalde o zaman oldu :)))canım nezaman düşük yapmıştın. Yani d üşükten ne zaan sonra hamişş kaldın...
çakalllllll canımız istiyo demiyor da bebiş için diyor
anaaaaaaaaazelihaaaaaa kız hamilesinya sen,hani istemiyodun kızz,eşin askere gidip gelince diyodun abovvvv,yani bundan şu sonucu çıkartıyoruzzz hiç düşünmeden yapıcaksınnn....bakın no stres yes bebek.:90:
temmuzda düşük yapmıstım.kasıma kadar korunduk.bayramdan bi kaç gün önce eşime korunmak istemiyorum artık dedim.hehalde o zaman oldu :)))
Kızlar benim işlerim var yapıyım gelirim.