Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaa ebrar yaaa ama ama neden yaa..bende senden haber beklıyorum bebısı anlatırsın bıze dıye ..neyse üzülme haftaya gittiginde daha buyumus olur masallah..bende haftasonu ayrıntılı ultrasona gıdıcem ınsallah..

rodınıacım gunaydıın canım sanada mıden nasıl oldu..

tatlım ben ilçede çalışıyorum dr merkezde benim mesai bitene kadar ben yetişemiyorum dr çünkü orasıda kapanıyo ben gidene
ee iş yerinden izin almam da çok zor ne yapsam bilmiyorum

üzülme canım benim haftaya daha rahat gidersin şimdiden randevu alın baride son dakikada yine üzülme....

yaa ebrar yaaa ama ama neden yaa..bende senden haber beklıyorum bebısı anlatırsın bıze dıye ..neyse üzülme haftaya gittiginde daha buyumus olur masallah..bende haftasonu ayrıntılı ultrasona gıdıcem ınsallah..

aynı bugün oruç tutalım dedik. ama yine bulanıypr.. ağzımdada bir sürü yaralar çıktı... üf herşey üst üste geliyor. sanırım kulaklarımdan bu bulantılar..

ama ben çok özlemiştim bebeğimiiiiii:KK43::KK43::KK43::KK43:

üzülme canım benim haftaya daha rahat gidersin şimdiden randevu alın baride son dakikada yine üzülme....

aynı bugün oruç tutalım dedik. ama yine bulanıypr.. ağzımdada bir sürü yaralar çıktı... üf herşey üst üste geliyor. sanırım kulaklarımdan bu bulantılar..

rodinia sana noldu kız neyin var midene noldu tatlım yaa

yapma böyle bebişin üzüldüğünü hisseder biliyorsun.. onuda kendini de üzme bir hafta daha dayanacaksın mecburen doktorada söyle izin alamadığını sadece haftasonları gelebildiğini ona göre randevu versin....

tamam canım üzülmicem ama gerçekten çok istiyordum görmeyi çok merak ediyordum nasıl olduğunu
hem belki cinsiyetini de öğrencektim ama neyse bi hafta daha beklicezz

Bir haftadır midem sürekli bulanıyor... iki üç gündürde baş ağrısı eklendi.. bu arada kulak ağrıları için antibiotikte aldım.. korunmuyoruzda bilmiyorumki canımm.. halen bulanıyor..

üzülmee ebrarııım..kız annelerımız naapsın benımkı benı evde dogurmus ..dokuz ay nasıl bırsey dogacak bılmemıs bıle.bız yınede sukur hep takıpteyız.Allah saglık sıhhat versınde biz gec gorelım uzulme :))

Allah kabul etsın rodınıacım.inşallah su hastalıgını atlatırsan daha rahatlarsın

Bir haftadır midem sürekli bulanıyor... iki üç gündürde baş ağrısı eklendi.. bu arada kulak ağrıları için antibiotikte aldım.. korunmuyoruzda bilmiyorumki canımm.. halen bulanıyor..

ana kız yoksa bebişmi tutundu :emir_bebek::emir_bebek:
ay hadi hayırlısı rodiniacım

üzülmee ebrarııım..kız annelerımız naapsın benımkı benı evde dogurmus ..dokuz ay nasıl bırsey dogacak bılmemıs bıle.bız yınede sukur hep takıpteyız.Allah saglık sıhhat versınde biz gec gorelım uzulme :))

Allah kabul etsın rodınıacım.inşallah su hastalıgını atlatırsan daha rahatlarsın

biliyorum canım annemde öyle diyor zaten
biz doğmadan ne cinsiyetini biliyorduk ne de görüyorduk siz herşeyi görüyor öğreniyorsunuz diyor
ewet bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın geç görelim canım

bilmiyorumki eşimede dedim adetini bekleyelim yine kendini üzersin acele etmeyelim dedi...
bebeğim gideli 1,5 ay oldu.. 25inde regl oldum.. bir haftadırda bu bulantı ve baş ağrıları var..

walla tatlım eşin haklı tabiki bekle zaten senin teste bile çıkmamıştı uzun bi süre
olursada olmazsada hayırlısı olsun hakkında

Ya kızlarr gül nerde neden hiç gelmedi bugün
kırmızıları gördümü haberiniz var mı

günayydın hanımlarrrrrr,bugün dr gidip ilk muayenemi olucam nolur dua edin bana hayırlı haberlerle geleyim inş...:KK49:

X