huuu huu.sabah gülleri nerde kaldınız..kimlerden ne haberler var..huuuu...
huuu huu.sabah gülleri nerde kaldınız..kimlerden ne haberler var..huuuu...
günaydınnnn ben geldimmmmmmm
dr gidemedim bebişimi göremedimçok sinir oldummmmm
günaydınnnn
ebrar sanada günaydın hayırdır neden gidemedin anlat bakayım...
günaydın canım
ya eşim randevu için aramış dr yokmuş
sonra dr aramış pazartesi gelin demiş ben ancak haftasonu gidebilirimmmm
hay allahım.. pazartesi neden gdemiyorsun
tatlım ben ilçede çalışıyorum dr merkezde benim mesai bitene kadar ben yetişemiyorum dr çünkü orasıda kapanıyo ben gidene
ee iş yerinden izin almam da çok zor ne yapsam bilmiyorum
yaa ebrar yaaa ama ama neden yaa..bende senden haber beklıyorum bebısı anlatırsın bıze dıye ..neyse üzülme haftaya gittiginde daha buyumus olur masallah..bende haftasonu ayrıntılı ultrasona gıdıcem ınsallah..
rodınıacım gunaydıın canım sanada mıden nasıl oldu..
yaa ebrar yaaa ama ama neden yaa..bende senden haber beklıyorum bebısı anlatırsın bıze dıye ..neyse üzülme haftaya gittiginde daha buyumus olur masallah..bende haftasonu ayrıntılı ultrasona gıdıcem ınsallah..
rodınıacım gunaydıın canım sanada mıden nasıl oldu..
ama ben çok özlemiştim bebeğimiiiiii
üzülme canım benim haftaya daha rahat gidersin şimdiden randevu alın baride son dakikada yine üzülme....
aynı bugün oruç tutalım dedik. ama yine bulanıypr.. ağzımdada bir sürü yaralar çıktı... üf herşey üst üste geliyor. sanırım kulaklarımdan bu bulantılar..
yapma böyle bebişin üzüldüğünü hisseder biliyorsun.. onuda kendini de üzme bir hafta daha dayanacaksın mecburen doktorada söyle izin alamadığını sadece haftasonları gelebildiğini ona göre randevu versin....
Bir haftadır midem sürekli bulanıyor... iki üç gündürde baş ağrısı eklendi.. bu arada kulak ağrıları için antibiotikte aldım.. korunmuyoruzda bilmiyorumki canımm.. halen bulanıyor..
üzülmee ebrarııım..kız annelerımız naapsın benımkı benı evde dogurmus ..dokuz ay nasıl bırsey dogacak bılmemıs bıle.bız yınede sukur hep takıpteyız.Allah saglık sıhhat versınde biz gec gorelım uzulme :))
Allah kabul etsın rodınıacım.inşallah su hastalıgını atlatırsan daha rahatlarsın
ana kız yoksa bebişmi tutundu
ay hadi hayırlısı rodiniacım
bilmiyorumki eşimede dedim adetini bekleyelim yine kendini üzersin acele etmeyelim dedi...
bebeğim gideli 1,5 ay oldu.. 25inde regl oldum.. bir haftadırda bu bulantı ve baş ağrıları var..
walla tatlım eşin haklı tabiki bekle zaten senin teste bile çıkmamıştı uzun bi süre
olursada olmazsada hayırlısı olsun hakkında