- 8 Temmuz 2010
- 5.780
- 39
günayydın hanımlarrrrrr,bugün dr gidip ilk muayenemi olucam nolur dua edin bana hayırlı haberlerle geleyim inş...
günaydın tatlım nasılsın bakalım
hadi bakalım inş. güzel haberlerle dönersin hayatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günayydın hanımlarrrrrr,bugün dr gidip ilk muayenemi olucam nolur dua edin bana hayırlı haberlerle geleyim inş...
Ya kızlarr gül nerde neden hiç gelmedi bugün
kırmızıları gördümü haberiniz var mı
Günaydın kızlar biz geldik.
günaydın tatlım nasılsın bakalım
hadi bakalım inş. güzel haberlerle dönersin hayatım
hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmm
Günaydın kızlar biz geldik.
günaydın hayatım,iyiyim ama çok yorgunum dün misafirlerim vardı heryer heryerde,2 makinede çamaşır yıkadım şimdi onları astım,yarında halıları yıkatmaya vericem,allah yardımcım olsun yani...
sen naptın cnm gittinmi dra.....
meraba rodinacım,o mide bulantısı bende henüz fazlalşmadı bile cnm,ama ağzımda yaralar çıkmıştı benimde hadi hayırlısı bakalım.
hoşgeldinnn eflalcimm,evet hep öyle olucak artık,bende kendime diye çıkarım alış verişe,ama aa şu kızıma çok yakışır,aa bu oğlumunm istediğinden deyip hiç bişey alamadan geri gelirim,annelik böyle bişey işte.
günaydın hayatım,iyiyim ama çok yorgunum dün misafirlerim vardı heryer heryerde,2 makinede çamaşır yıkadım şimdi onları astım,yarında halıları yıkatmaya vericem,allah yardımcım olsun yani...
sen naptın cnm gittinmi dra.....
meraba rodinacım,o mide bulantısı bende henüz fazlalşmadı bile cnm,ama ağzımda yaralar çıkmıştı benimde hadi hayırlısı bakalım.
günaydın eflalcim hoşgeldiniz ya bu resimdeki bebiş maşallah çok tatlı yaa gülüşüne kurban
tatlım allah yardımcım olsun fazla yorma kendini lütfen yaa
yavaş yavaş yap işlerini sakın sıkıntı etme kendine
yok be tatlım ben gidemedim dr a
dr yokmuş pazartesi gelin demiş eşime
ee bende bugün gitsem yetişemem
o yüzden haftasonunu beklicem sanırım
Slm kızlar günaydın nasıriniz
Eflal canım hazır seni yakalamışken sen soğan kürünü nasıl ve kaçıncı gün uygulamıştın bende uygulasam mi acaba canım
Eflal canım hazır seni yakalamışken sen soğan kürünü nasıl ve kaçıncı gün uygulamıştın bende uygulasam mi acaba canım
ya inşallah yeni yıla hamiş girmek istiyorum ((((