Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben geldim dün gittik doktora oğlum iyi maşaallah 360 gr 22 cm yüzüstü yatıyordu yüzünü göstermedi sıpam doktorum aç gelme bişeyler ye tatlı ye gel harketli olsun dedi yinede hareket ediyordu elini kafasına götürüp durdu kuzum ya muayene ücretini bu sefer 100 aldı geçen 50 almıştı canım sıkıldı her ay gidemem böyle olursa eşimede dedim adam zaten sıkıntıda hamdolsun bir sorunumuz yok hastaneye gelirim dedim o sen takma dedi ama canı sıkıldı onunda baktığıda bişey değil hastanede de aynı bakıyorlar ben doğumuma girsin diye gidiyordum ama ebelerde çok iyiymiş zaten eşim tanıyor ay neyse çok uzattım:)) az önce alışveriş yaptık pazardan oğluşuma hastane çıkışı aldım yedek 8 li 8 lira bir tane daha alıcam bakalım.

ben tokata taşınana kadar kayseride eşimin ailesiyle koloni halinde yaşıyorduk yani bi saniyem bile onlardean ayrı geçemiyordu çok şükür kurtuldum

ohh ne güzel işte yaa,ya benimki bu bayram da sinir etti beni bidaha bayrama bile gidesim yok.bi bayramda görüşüyorum arkadaşlarımla diye fırsat buldumu kaçar dışarılara.sinirden çatlarım artık bende.bu bayram snu sırf bu yüzden ne tartışmalar yaşadk ve dönmeyecektim ben,sonra gelirim diye,ohh adam ana-babasını getrdi bırak beni orda bırakmayı

hoş geldin canım allah oğlunu hayırla kucağına almayı nasip etsin hastane çıkışının birini biraz normal al ilk doğduğunda çok kirli oluyolar iyisini doğdukta bir iki saat sonra giydirirsin öyle daha iyi oluyo aklında bulunsun

oh maşaallah,ne güzel.bi şey dicem,hastane çıkışı dediğin takım falan değilmi,8 liraya az geldi bana.sen nasıl bişey aldın ki

bende annesinden kıskanıyorum hep benim yanımda oğluna masaj yapası geliyo beni sinir ediyooo

eflal çok güzel ya biz evhamlıyız zaten sorun olsa dr gelir doğuma bende memlekette doğum düşünüom ama bilmem dr bulacakmıyım allaha emanetettim canım. neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinisii

Canım senle aynı sorunları yaşıyoruz benim eşimde memlekete yerleşmek istiyor aileside tabiki sürekli söylüyorlar ama ben istemiyorum yakın il olsun en azından bayramda bende aynı sorunları yaşadım ve üç senedir eviliyiz tek bir bayramda evimizde durduk diğerlerinde hep gittik ve aynı sorunları yaşıyorum değişen bişey olmadı kaç kere kavga etim sinir harbi yaşadım bir keresinde eşime ulaşamadım telefonla melmketteyken babası bir taraftan ben bir taraftan bir saatten fazla aradık kardeşiyle arkadaşlarıylaydı ben sinir krizi geçirdim askere gitmeden önce geçens eneki kurban bayramında(

bende annesinden kıskanıyorum hep benim yanımda oğluna masaj yapası geliyo beni sinir ediyooo
ay ben herkesten kıskanıyom babası oğlum moğlum felan dedikçe sinir oluyom.abim gibi olmak varmı şdiyom bazen,babamla arası çok da yakın değildir.mesafe vardır hep,oysa yazın köydeler yanlaırnda ama onlar gibi olmak vardı.
bunların üyzünden kocama da gıcık oluyorum iyice.
surat asıp dururum bende işte görsün bakalım
annemle konuşuyom tel.da anne gitmiyolar yaaa diyom gülüyo o da.

benimde eşim geldi kılar kendinize iyi bakın kızımın yemeğini yedirmem gerek öptüm hep,inizi

Canım annem zaten çeyizini hazırlıyor o battaniyeli büyük setten alıcak bende iki üç tane yedek alıcam işte ablamlarda yeğenleriminkini göndericek bolca olacak anlıycan.Bu arada amin:))

ahh hakkaten aynı aynı yada benzer sorunlarmış.
adamın bayramı bayram olacak diye benim bayramım zehir oluyor.yüzünede dedim herşey bi yana bu hakkımı ödeyemezsin.karnımda çocuğumla,ne hallere soktun beni ağlamaktan.helal değil bu hakkım sana dedim.ay yakın değilken bile neler yaşıyoruz,bide yakın olsak ne olur bilmem.
kendi annemler bak hep bize bırakır,yakınlığı gönülleri ister elbet ama,aman der gezin dışarıları görün biraz,nasılsa memlekete döner insan,bi girdinmi çıkamazsınız der.ne güzel.keşke bu anlayış onlarda da olsa

oh maşaallah,ne güzel.bi şey dicem,hastane çıkışı dediğin takım falan değilmi,8 liraya az geldi bana.sen nasıl bişey aldın ki

Canım bunların büyük setide var böyle sadece alt üst olanıda var alt üst olanları beşten başlıyor beş liraya vardı yanında da beresi eldiveni birde yakalığı vardı üç lira onuda alınca takım oldu aynı desendi zaten kalite kalite tabi ama malı güzeldi adamlar kendileri dikip satıyormuş ondan hesaplı bak nette civil bebe var eşimede dedim çok hesaplı ve kaliteli ordan da bakıcaz biz benim komşum daha yeni mevlit kıyafeti sipariş vermiş elbise 27 lira burda 60-70 lira üç günde gelmiş ve çok güzel haberin olsun.

sunger cim selametle kalın.
eflal ay bend ealıcam ama ne alıcm bilmiyom ki,bizimkilerin falan hiç öyle sesi de çıkmıyor.

Seni çok iyi anlıyorum canım sıkıntılarımız çok benziyor bir ara uzun uzun konuşalım her an eşim gelebilir gerçekten çok benziyor meseleler.

hmmm bi bakayım yaa.tecrübe olmayınca bilmiyoz bişey

sunger cim selametle kalın.
eflal ay bend ealıcam ama ne alıcm bilmiyom ki,bizimkilerin falan hiç öyle sesi de çıkmıyor.

Canım bende senin gibiydim bu aralar bunalıma giryordum nerdeyse ne alıcam nasıl alıcam diye ben aldıkça sanada yazarım istersen kendimce liste oluşturdum annmler zaten beşiğini işte birçok kıyafetini alıcak bizde geri kalanları alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…