Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Seni çok iyi anlıyorum canım sıkıntılarımız çok benziyor bir ara uzun uzun konuşalım her an eşim gelebilir gerçekten çok benziyor meseleler.

tamam canım inşaalah.ay insan konuşup kendini anlayan birileriyle rahatlamak da istiyor.ahh eşler anlasa hiç bi sorun kalmıcak da nerdee.çok kötydüm inana bu bayram annemle falan dertleştim o zaman,oda ne desin gece geç geldiğini dedim de,amann senin yerinde olsma çeker kafayı yatarım,boşveeer...heee olur boşver.ah verebilsem

Son düzenleme:
Canım bende senin gibiydim bu aralar bunalıma giryordum nerdeyse ne alıcam nasıl alıcam diye ben aldıkça sanada yazarım istersen kendimce liste oluşturdum annmler zaten beşiğini işte birçok kıyafetini alıcak bizde geri kalanları alıcaz.

kendi annenler mi alıcak.oh ne güzel yaa.evet yaa iyi olur yaz tabi.eşim beşiği babamlara aldırırız diyor da hadi canım send ediye dalga geçiyorum bende.
yani şimdiden konuşmanız böyle şeyleri çok iyi ailenle.

eflal çok güzel ya biz evhamlıyız zaten sorun olsa dr gelir doğuma bende memlekette doğum düşünüom ama bilmem dr bulacakmıyım allaha emanetettim canım. neyse kızlar ben kaçar öptüm hepinisii

Öyle canım evhamdan ama yok veremem 100 lira zaten eşim hastanede çalıişıyor doğumu yaptıracak olanlar ebe

kendi annenler mi alıcak.oh ne güzel yaa.evet yaa iyi olur yaz tabi.eşim beşiği babamlara aldırırız diyor da hadi canım send ediye dalga geçiyorum bende.
yani şimdiden konuşmanız böyle şeyleri çok iyi ailenle.

Evet canım adet böyle diğer ablamlarda yapıldı ilk torunlara yapılıyor bende eşime diyorum babanda arabasını alsın d ye olmazmış ohh benim ailem alıcak onunki gelip sevicek yok öyle yağma ben diycem babası bir sorsun eksik ne diye hemen diycem yeter sustuğum bugüne kadar alıştılar bişey istememe ama istiycem yoksa sevdirmem torunlarını:)) gerçi eşim annenlerde almasın biz alalım diyor sırf kendi babasından istemiyim bişey iye nelye alacaksa para var sanki:))

Evet canım adet böyle diğer ablamlarda yapıldı ilk torunlara yapılıyor bende eşime diyorum babanda arabasını alsın d ye olmazmış ohh benim ailem alıcak onunki gelip sevicek yok öyle yağma ben diycem babası bir sorsun eksik ne diye hemen diycem yeter sustuğum bugüne kadar alıştılar bişey istememe ama istiycem yoksa sevdirmem torunlarını:)) gerçi eşim annenlerde almasın biz alalım diyor sırf kendi babasından istemiyim bişey iye nelye alacaksa para var sanki:))

aynı bizimkiler gibi ay.gerçi sağolsıunlar araba aldık ya onda çok faydaları var şimdi.taksitleri berber ödüyorlar baba oğul.

bende bktıkça böyle şundan alalım bundan allım diye,eşimde çk da kendini kaptırmada der yaaa,eee noolcak oğlum yerdemi yatcak mesela :KK66:
sinir yaa.para pul zorlanacak ya,alabilirmiyiz acaba diye düşünüyor.Allah neler vermiyor ki kuluna.gelen rızkıyla gelir

aynı bizimkiler gibi ay.gerçi sağolsıunlar araba aldık ya onda çok faydaları var şimdi.taksitleri berber ödüyorlar baba oğul.

bende bktıkça böyle şundan alalım bundan allım diye,eşimde çk da kendini kaptırmada der yaaa,eee noolcak oğlum yerdemi yatcak mesela :KK66:
sinir yaa.para pul zorlanacak ya,alabilirmiyiz acaba diye düşünüyor.Allah neler vermiyor ki kuluna.gelen rızkıyla gelir
Canım senin eşinle benimkinin huyu aynı heralde:))

kızlarrr uzun aradan soramerhaba umarım herkes iyi bir pazar geçirmiştir.
sizlere sorum olacak kafam karıştı da, adetiminden sonra ovulasyon testiyle yumurtlama günümü testbit ettim yumurtlamadan 6 gün sora fenalaştım başka nedenle hastaneye yattım dr a belki hamile olabilirim dedim hcg ye baktı kanda değisin dedi ama 6 günde çıkarmı diye sormamışım çünkü onu düşüncek halde değildim hasta yatıyordum sora öğrendim ki 12. günde çıkarmış acaba yanılma olabilirmi adetime 7 / 8 gün var burada hafif akıntı gögüslerde aşırı hassasiyet karın ve bel ağrıları var kusura bakmayın biraz uzun oldu ama başkasına sormak pek içimden gelmiyo herkese sevgiler.

X