çok derinlemesine temizlik yapmışsın o kadar derinlere inme canım
ama çok sıkıcı bi gün yaaaa patladımmmm valla patladım
lütfen canınız sıkılmasına son verelim
hoş geldin canım yatman doğru olanmerhabalar bende aranızda yeniyim.. Foruma bugün katıldım.. Ve bu ay ilk kez bebek denemesi yapıcazz.. bugün regliyim.. netten yumurtlama dönemime baktım 8-14 ü arasında... Bİr de bişey daha soracağım ilişkiden sonra kalkmamak gerekiyormuş ve yastık konuluyormuş bu doğru mu yani ??? ben hiçbir şey bilmiyorum açıkçası..bütün kontrollerimden geçtim fakat dr a napmam gerek demedim? yani ben ilişkiden sonra wcye cıksam olmaz mı hani o şeyi atmak için..giden gitmiyor mu zaman mı alıyor ki böyle yatmaya gerek var..
merhaba canlarım sizleri çok özlüyorum geliyorum yorumlarınızı sohbetlerinizi okuyorum ama fazla takılamıyorum. hala hastayım geçmedi dün izin aldım. ögleden sonra ama yetmedi. hayırlısıyla bugün bitsin diyorum bitmiyor sanki gün uzadıkça uzuyor. gerçi bugün bitsede yarın tekrar işe gelicek olmanın sıkıntısı sardı beni. sungercim adet olmuşsun ama üzülme canım ya. herşeyde bir hayır vardır. melis canım adet oldunmu sen olmadıysan test yaptınmı
ama çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaa
hoş geldin canım yatman doğru olan
sağol canım nerelerdesin sesin çıkmıyo
Ya ben burdayım da aptal aptal ekrana bakıyorum sadece
burdayım canım. ama hastayım birde işler yogun şimdi patron bir yere gitti de rahatım yoksa burda bunaltıyor beni adımı sayıklıyor sürekli senin sihirli tarif sayesinde öksürügüm yok denecek kadar azaldı pekmezli olan iyi geldi ama zencefilli olan kusturdu beni şimdi onun kokusuna bile dayanamıyorum. sen nasılsın adet olmuşsun yogun bir şekildemi geliyor yoksa az az mı
tktkcım gazaaan mubarek olsun canım tez zamanda bebeğini alırsın inşallah..
ilişkiden sonra belıne hafıf bı yastık koyup ayaklarını 15 20 dakka havaya kaldırmanda fayda var.giden sayısını artırmaya yönelik bir caba bu..
bana bak yavrum gözlerini boşa yorma