Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar kendinizeiyi bakın çamaşır serip yemek yapmam gerek eşim bü güğn beşte geliyo öptüm hepinizi

canım hamile arkadaşlarım size birşey sorucam ne olur yardım edin bana. benim bu kuşumun üstündeki kalan yer yani kasıklarımda bir basınç oluyor sanki içerden birşey zorluyor gibi bu normal mi ya.

normal tatlım olurrr ilerde daha fazla olcak

normal dimi ohh rahatladım olsun herşeyine razıyım yeterki benimle oldugunu hissettirsin yaVRUM. ay didem öyle merak ediyorum ki oynadıgını hissettiginde nasıl bir şeyler hissedildigini. bebek karında oynamaya başladıgında mı hissediyorsun bunu yoksa küçük olsada oynuyor ama anne hissedemiyormu.

cnm doktorlara kalsa 18ve 20. haftadan sonra hissedilio ama bnm ki öle olmadı ben cok erken hissettim böle karnında seğrime gibi oluo tabi simdi böle vurduğu yeri inletio ama o zamanda hafifi hafif hissediosun simdi bnm göbeğimi aç o hareket etsin sen izle

masum pisi bende şöle oluo min,k acıtmayan iğnelr batıo gibi bu hareket miii

o duyguları ben 2defa yaşadığım için çok iyi anliyabiliyorum seni cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…