- 8 Temmuz 2010
- 5.780
- 39
ne oldu aklına bi şeymi taktın yoksa
yok be tatlım migren var yaa
sanırım başlıyor yinee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oldu aklına bi şeymi taktın yoksa
başım çok kötü didem çatlayacak gibi
lekele sabah geldi şimdi hiç bişey yok...
yok be tatlım migren var yaa
sanırım başlıyor yinee
minoset yokmu yanında
ebrarcıııım noldun kuzum yaaw.bugun hepımızde bı sakatlık var ama hayır olsun..
Ben basım agrıyınca ne yaparım bılıyormusun..bı yemek kasıgı cörek otunu azıcık atesde kavururum sonra bı tulbentın arasına koyup derın derın koklarım.on dakka içinde nasip olur gider agrı..hamılelıgımden bu yana cok sukur corek otu kurtardı benı.sende bır dene.kavurmak kokusunun cıkmasına yardımcı oluyor.ımkanın yoksa elınde ovalarsanda koku verıyor.gecer ınsallah senınkıde hemen
yok canım şuanda hiçbişey kullanmıyorumavmigren diye bi hap var onu kullanıyor musun ben onu kullanıyordum
aynen öyle cherkez tatsız tuzsuz canlanın kızlar dert lere son demek istiyorumebrarcıııım noldun kuzum yaaw.bugun hepımızde bı sakatlık var ama hayır olsun..
ben basım agrıyınca ne yaparım bılıyormusun..bı yemek kasıgı cörek otunu azıcık atesde kavururum sonra bı tulbentın arasına koyup derın derın koklarım.on dakka içinde nasip olur gider agrı..hamılelıgımden bu yana cok sukur corek otu kurtardı benı.sende bır dene.kavurmak kokusunun cıkmasına yardımcı oluyor.ımkanın yoksa elınde ovalarsanda koku verıyor.gecer ınsallah senınkıde hemen
saol kuzucum evde olsam yapardım da şimdi yapmam imkansız
yok canım şuanda hiçbişey kullanmıyorum
hee dun gulup oynuoduk bugun boyle..bende soylıımde tam olsun..sabah cok bulanıodu mıdem kustum kustum sonra agzımı yıkıım dısımı fırcalıım dedım kotu tat gıtsın dıye o ara yıne öğurtu geldı bende fırcayı yanlıslıkla bademcıgıme batırdım cok kotu tahriş oldu canım yandı hala fecı acıoo.. ühüy ühüy ühühy ((
Aaayyyyyyyyyyyyyyy çatladım be bune
hee dun gulup oynuoduk bugun boyle..bende soylıımde tam olsun..sabah cok bulanıodu mıdem kustum kustum sonra agzımı yıkıım dısımı fırcalıım dedım kotu tat gıtsın dıye o ara yıne öğurtu geldı bende fırcayı yanlıslıkla bademcıgıme batırdım cok kotu tahriş oldu canım yandı hala fecı acıoo.. ühüy ühüy ühühy ((
sende derdini anlat beraber aglayalım didooş ((
çatlama niye çatladın