Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ebrarcıııım noldun kuzum yaaw.bugun hepımızde bı sakatlık var ama hayır olsun..
ben basım agrıyınca ne yaparım bılıyormusun..bı yemek kasıgı cörek otunu azıcık atesde kavururum sonra bı tulbentın arasına koyup derın derın koklarım.on dakka içinde nasip olur gider agrı..hamılelıgımden bu yana cok sukur corek otu kurtardı benı.sende bır dene.kavurmak kokusunun cıkmasına yardımcı oluyor.ımkanın yoksa elınde ovalarsanda koku verıyor.gecer ınsallah senınkıde hemen

saol kuzucum evde olsam yapardım da şimdi yapmam imkansız

avmigren diye bi hap var onu kullanıyor musun ben onu kullanıyordum
yok canım şuanda hiçbişey kullanmıyorum

aynen öyle cherkez tatsız tuzsuz canlanın kızlar dert lere son demek istiyorum

hee dun gulup oynuoduk bugun boyle..bende soylıımde tam olsun..sabah cok bulanıodu mıdem kustum kustum sonra agzımı yıkıım dısımı fırcalıım dedım kotu tat gıtsın dıye o ara yıne öğurtu geldı bende fırcayı yanlıslıkla bademcıgıme batırdım cok kotu tahriş oldu canım yandı hala fecı acıoo.. ühüy ühüy ühühy ((

fırçayı neden o kadar derine sokme ihtiyacı duyuyon anlamadım da

gıııııız dişimi fırcalarken birden öğürtü gelince refleks olarak kafam lavaboya dogru eğildi ama elim (tabi elimde fırca) sabit kaldı.
vucudumun bu uyumsuz calısması sebebiyle fırca bogazıma battı..kapitoo

çok derinlemesine temizlik yapmışsın o kadar derinlere inme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…