Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benm sıpam şimdi direk rahmime vuruo sanki ayakta duruyor içimde çok cnımı acıtıyor annecim yan taraflara vur diorm ama yok çıkışı açmaya çalışıo:)

Kızlaaaar ben geldim geçmişi okuyamam şimdi pek vaktim yok varmı kimsede bi gelişme gülden haberi olan varmı?

ayy yesin onun teyzesi maşallah kuzuna senin. inşallah bende görürüm o günleri.

Slm herkese hala regl olamadımmm doktorun dediği gibi söktürücü kullansam mı kızlar ne dersiniz:2:

kullanma. bunu ne zaman verdi doktor sana. reglinin geçtigini biliyormu. bak bence pazartesi git doktora. anlat derdini kan tahlili yapsınlar. o versin kararı belki bebiş vardır. ben kaç tane test yaptım çıkmadı hatta kan da bile çıkmadı. ama senin çok uzun oldu ya bence gir doktora

Kızlar yaa çok kötü oldum 2 ay önce evlenen kardeşim hamileymiş onun için sevindim ama kendim için çok kötü oldum yaa

Gittim canım doktora ultrasonla da baktı kan testi de yaptı çarşamba günü gittim.Test sonucunu telefonda aldım kadın gebelik yok gel söktürücü yazim dedi ama bilemiyorum ki bizim çalışmalar hep devam edior zaten ya tutarsa da ilacı içerim bi de düşer bilemedim canım ya ne yapsam.Kanda damı çıkmadı aaa ilk kez duydum.

Kızlar yaa çok kötü oldum 2 ay önce evlenen kardeşim hamileymiş onun için sevindim ama kendim için çok kötü oldum yaa

sen adet oldun mu ki. sakın moralini bozma canım bende senin gibiyim ben 1 sene 7 ay oldu evleneli benden 1 sene sonra bileevlenen arkadaşlarım hamile ama ben degildim kocamın yüzünden. her şerde birt hayır vardır. allahın dedigi oluyor bize beklemek ve sabretmek düşüyor

çıkmadı canım gerçi o sıralarda bir haftalık filandı sanırsam belki o yüzden çıkmadı. pazartesi başla. o söktürücüden bana da vermişler di ben adet olduktan sonra başlarım demiştim ama adet olmayınca kaldım eczaneden alacaksan sor. hamilelik şüphesi olan kullanabilirmi diye için rahat olsun öyle kullan. aldıysan da talimatları oku. yanlış bir şey yapmayalım

Pazartesiye kadar beklim tam 15 gün olcak hiç bu kadar gecikmezdi .Biz de hiç korunmuyoruz artık ne zaman tutacağı belli olmuyor ki insan korkuyor.Doktor da hemen nasıl söktürücü iç dedi onu da anlayamadım,sonuçta reglim geçeli 8 gün olmuştu sağlık ocağındaki doktor 10 günden sonra çıkar dedi bu şap diye hamile değilsiniz gelin söktürücü yazalım dedi.Allahım hayırlısını versin vallahi bilemedim

Neden kocanın yüzünden?

kız valla ben doktorlara güvenmiyorum. her biri ayrı şeyler söylüyor. sen içinden geçeni yap çünkü bence allah kullarına malum ediyor. bak kalplerimiz birmiş mesela. ama şu aklıma geldi. dedim ya doktor banada verdi bir söktürücü ben onun içini okudum hamilelikte kullanılabilir yazıyordu bu söktürüceü dedigin fitil mi acaba. vajinadan sokulan eger ondan sa korkmana gerek yok sadece dikkatli yerleştir vajinana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…