Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yardımın için tşkler zeynepcim nasıl yapıldığını biliyorum öğrenmek istediğim etkisiydi sağol cnm

Kızlar bi gidip bi geliyom
işler çok yoğun yetiştirmem lazım pazartesiye
zeynep kız bu resim ne güzel nerden buldun bende koyayım böyle bi resim
hatice hoşgeldin canım

Kızım görünmüyon bile ama bu şekilde bile gayet güzelsin Allah Bahtını güzel yapsın gerisi teferruat:)

Kızlar bi gidip bi geliyom
işler çok yoğun yetiştirmem lazım pazartesiye
zeynep kız bu resim ne güzel nerden buldun bende koyayım böyle bi resim
hatice hoşgeldin canım

Arkadaşım yollamıştı canım çal sende benden:)

kıızlar yazmııyorsunuz bugun durgunsunuz jepinizz

nere gidiyon nere gidiyon otur şurda yaffffffffff dün facedede yazmışın bana ben gördüğümde sen kapatmıştın
ben çıkıyosun sandım allahım ona göre msj yazmıştım rezil oldum pardon pardonnnn

Son düzenleme:
Kızlar hadi canlanın biraz her gelen durgunluğumuzdan bahsediyor haydeeee hopppaaaa..... coş coş coşşş

sııkıılııorm kıız net basıında cok kalamııorm napııosun ne war yok

Kızlar hadi canlanın biraz her gelen durgunluğumuzdan bahsediyor haydeeee hopppaaaa..... coş coş coşşş

kadifedennnnnnn kesesiiiiiiiiiiiii kahveden gelir sesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oturmuş kumar oynar ah ciğerimin aman ciğerimin köşesi aman yolla beyoğluna yollaaaa yavrum yolla istanbula yollaaaa yolla yollaaaaaaaaa yar yolla hadin kızlar oturmayamı geldim kalkın hadin hadin

ya buda öyle resim koymuşş
bende istiyorummmmmmmmmmmmm

Bu fasulyeeee 7,5 liraaa hem kaynasın hem oynasın yandan didoşş yandann yandannn kızlar kızlar yandannnnn

kıızlar midem bulanııooooooooooooo bnm bugun anam 6 ay oldu dolu dolu hala midem bulanııo anlamadıım ben bu işşiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…