zeynep allah sana böle bi kız versin bacıııııııııııııııııııı
kadifedennnnnnn kesesiiiiiiiiiiiii kahveden gelir sesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oturmuş kumar oynar ah ciğerimin aman ciğerimin köşesi aman yolla beyoğluna yollaaaa yavrum yolla istanbula yollaaaa yolla yollaaaaaaaaa yar yolla hadin kızlar oturmayamı geldim kalkın hadin hadin
ay ya bende aynı dertteyim kuşum valla vakit geçmiyo yaaaaaaaaaaa
Ey tanrım bana 1 tane 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane bebek ver ver ver ver ver Allahım ver:)
Ey tanrım bana 1 tane 1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane bebek ver ver ver ver ver Allahım ver:)
Oh ohhhhh yandannn sağdan soldaaaaaaaaaaaan:) 60 70 80 90 :)
kızlar oldumu durgunluğunuz< gitttimi... bukadar coştuk sadece didoşla benmiyim deli gibi oynayan hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar nasılsınız? eflalim yiner gerginsin cnm anam ben anladım bu erkeklerin hepsi öküz yani anlamıolar karsılarındaki hamile zaten hormonları tavan yapmıs bide onlar üstümüze gelio
valla alemin manyağı biziz galiba
Off sorma canım aman ben ne evliliğimi anladım ne hamileliğimi hep stres bilmiyorum ben bişey artık
Laaa 2 kişiden nasıl alıntı cevaplama yapılıyo kızım yaaa:)
alıntı ile cevaplanın yanında bi işaret varya kiminkilerinden alıntı yapacaksan onlara bas.. umarım anlatabildim :)))
Laaa 2 kişiden nasıl alıntı cevaplama yapılıyo kızım yaaa:)
valla alemin manyağı biziz galiba
bunlarn hepsi aynıı bende her kaynanama gittiğğimde strres topu olup geri geliorm geldiğğim yetmio 2gunde kendime gelemiorm onlara kıızııp öfkemi kocamdan cııkarııorm aramz bozuluo yemn ederim sadece onlarn su tavrlarıınıı gördükce cocuk için mi erkndi die düşşünüom
Bende öyle düşünüyorum aman bilmiyorum hiçbirşey düşünmüyüm herşey onun istediği gibi olsun diyorum bazen ama yok tahammül edemiyorum yapamıyorum öyle orta yol bulamıyoruz o benden bekliyor ben ondan iletişim yok aramızda içimden geçenleri rahatça söyleyemiyorum.
oiletişşim bizdede yok cnm ailesi söz konusu olunca susmayıı tercih edio hyr kendimede kıızııorm onlardan bişşimi bekliorm sanki hyr beklemiorm ama 2yııldıır yediler beni torun torun die eee ialıın size torunda sadece lafta kıız söle bi elbise beğğensem kıızııma aman napcan cok oldu dio hevesimi kıırııo bide dioki torunuma küpe alııcam babaannesi olarak küpe takııcakmııs bnde cocğğumun kualğğıınıı deldirmicem diince hevesimizi içimizde bıırakııosun dio ne yapayıım ben simdi ay bide iki lafıından biri bunu dğoğğur bize ver sen ne yaparsan yap yada hemen ikinci yap demez mi? dedim birinin haltıı nıı yedn 2. kaldıı