Versin versin aman ilaç ilaç kaç gündür kan ilacımı vitaminide içmiyorum iyice mala bağladım ben ay kendime gıcık oluyorum şişkoyum yüzümde lekeler oldu sanki lekem yokmuş gibi doğum sonrasını düşündükçe sinir tepeme çıkıyor ya ne olur benim kocamda ailesinden çok bana değer verse sözümden çıkmasa okuyup üflüycem bu herife:))))
Pis ispitçi zeyneppppppppppppppppppp
işyerindeki abiye ne senin kocanın çıldırıp çıldırmadığı uyuz olurum bu işyeri ab,lerine kızarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Heyttttttt kim yolacakmış benim saçımı kız ben adamı naparım yerim yerim:))
kız benimde yüzüm çok kötü oldu gece oturdum kaşımı filan aldım manikürümü tazeledim sabah güya makyaj yapcadım mıymenetsiz yüzümü görünce vazgeçtim çok çirkin oldum ya ben çok güzeldim alımlıydım havalıydım anammm söndüm kaldım
Ye beni eflal çiğne beniiii:)
Katılıyorum didem bana da tuhaf geldide yorum yapmıyım dedim madem sen açtın konuyu:)) ona ne lennnnn tövbe tövbe elin adamı delü mü ne kız zeynep ne konuşturuyon böyle konularda elelamin adamlarını
Ay sen güzelmişsin ben güzelde değildim zaten benim herif duysa kızar yine ama napıyım oyyyyyy
işyerindeki abiye ne senin kocanın çıldırıp çıldırmadığı uyuz olurum bu işyeri ab,lerine kızarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ye beni eflal çiğne beniiii:)
Yerim yavrummmmm geç kuytuya:)))))))
Versin versin aman ilaç ilaç kaç gündür kan ilacımı vitaminide içmiyorum iyice mala bağladım ben ay kendime gıcık oluyorum şişkoyum yüzümde lekeler oldu sanki lekem yokmuş gibi doğum sonrasını düşündükçe sinir tepeme çıkıyor ya ne olur benim kocamda ailesinden çok bana değer verse sözümden çıkmasa okuyup üflüycem bu herife:))))
Yok kız adamın kötü niyeti yok hep der bize zaten güzelsiniz falan diye:) Laubali değildir eşimlede tanışıyolar sorun yok sinirlenme:)
sapıkmısınız laaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benimkini de okurmusun:) Öyle kocalar dünya üzerinde varmı aceba evlilik aşkı öldürüyo kızıııım
Baktım benim adamdan fayda yok eflalden hamile kalmaya karar verdim olurmu acep:)
kız benimde yüzüm çok kötü oldu gece oturdum kaşımı filan aldım manikürümü tazeledim sabah güya makyaj yapcadım mıymenetsiz yüzümü görünce vazgeçtim çok çirkin oldum ya ben çok güzeldim alımlıydım havalıydım anammm söndüm kaldım
Baktım benim adamdan fayda yok eflalden hamile kalmaya karar verdim olurmu acep:)
Heytttttttt ben geldim noluyoo bakimmmm
germeyin beni gererim sizi iyi o zaman yoksa bauk abuk yorumlar yapmasın söle getirmesin beni oraya abi filan tanımam kodummu oturturum haaaaaaaaaaaaaaaaaaa