Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şimdi bende onu yazacaktım m e t i n diye birine gıcık galiba bu sitenin yöneticisi.. çok çektirdi herhalde adını bile duymaya dayanamıyor...:))

eflaaal sen soğan kürü denemişmiydin ilkseve yardımcı olsana:)
İlksev ben saraçoğluyla telefonda konuşmuştum o bana anlatmıştı nasıl olduğunu yazmıştım bi yere bulam yazam sana bari

Benimkini de okurmusun:) Öyle kocalar dünya üzerinde varmı aceba evlilik aşkı öldürüyo kızıııım

Okuyum bacım faydası olsun yeterki deli olacam ya düğünüm rezil geçti bari doğumum güzel olsun istediğim gibi olsun çok şey mi istiyorum ya benim annem gelicek haliyle kaynanamda sonradan ama kaynanam tek gelemez mümkün değil kaynatam getirir şimdi adam gelince kalmak isterse ben napıcam benim annem varken olmaz babam deli olur haklı kaynatam haremelik selamlık oturuyor kendi karısını kimseye göstermiyor benim anam orta malımı tövbe tövbe ne kadar sinirliyim anla ben bunu eşime dedim benim demem olmaz sen söyle diye olmaz diyor söyleyemezmiş böyle saçmalık var mı ama söylemezse ben söyliycem mecbur ama beni niye strese sokuyor bu adam sürekli hamileliğimde bile nazlanamayacakmıyım ben?

ülkemizde yasak en yakın hollandaya gitmeniz lazım sonra çocuk ta olmaz orda başka bi denyıo bulup spermini çalıp hamile kalman lazım uzun iş sen heriften yap çocuğu

Aman kız delü Allah korusun sapıklık ben gıcığım bu eşcinsellere

Soğan kürünün neyini soruyorsunuzki nette yazıyor nasıl yapıldığı.

günaydın kızlar nasılsınız? eflalim yiner gerginsin cnm anam ben anladım bu erkeklerin hepsi öküz yani anlamıolar karsılarındaki hamile zaten hormonları tavan yapmıs bide onlar üstümüze gelio

Kızlar profilime koydumda yakından yok yav resmim kocamla koydum.

Zeynep etkisi ne için kullandığına bağlı ben kist için kullanmıştım küçültmüştü biraz,bizim sitede bu kürle ilgili sayfa var kullanalar yazmış oraya baksın arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…