Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

walla dicek söz bulamııorm tek kelimeyle kafayıı yemişş bunlarrr

eltimede aynısını yapmışlar çocuğu olmuyor diye... problem oğlunda çıkınca bu sefer iyi bakmadın oğluma demiş :)))

eltimede aynısını yapmışlar çocuğu olmuyor diye... problem oğlunda çıkınca bu sefer iyi bakmadın oğluma demiş :)))

cnm seninkiler aynıı bnmkiler gibiymişş telefonm kıırııldıı gecen gün kardesim elindn düşşürdü dioki herseyi kıırııp döküosun hor kullanııosun oğğluma dikkat et bi yerini kıırma dio

cnm seninkiler aynıı bnmkiler gibiymişş telefonm kıırııldıı gecen gün kardesim elindn düşşürdü dioki herseyi kıırııp döküosun hor kullanııosun oğğluma dikkat et bi yerini kıırma dio

benim eşim sağolsun beni çok kolluyor... eltimin eşi öyle değil biraz ailesinin ağzına bakıyor... biryere gitme istemediğimde eşim ben göndermiyorum der... allahtan eşim hep benim yanımda...

taksim meydandan galatasaraya inerken.sağda çiçek pasajını gecince içeri sokak dönüyor sokakda az ilerde sagda yine ..acık tezgahları var..işallah bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…