huu huu diydeeeemm hosgeldiin.dısardaydım anca yazdım..anacıım buldum buldum..aksam aldım yedım sogudum.bide varya oyle le<zzetlıydı kii :))) kılosu 25 lıramıs..ben aboww ne cok deyınce abla valla bende sırf hamıle hanımlar ıcın bu işi yapıyorum yoksa cok malıyetlı iş diye aglamaya basladı.adam bu işi kendine düstur edinmiş :)))
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız? Ay böyle gülmeye ihtiyacım var hadi bayanlar gösteriye başlayın:)))
ama niden ya ay hiç neşem yok geceden beri böyle depresif mutsuzum sebebinide bilmiyorum sabah suratsız kalktım hala canım bişey yapmak istemiyor ay komşumun gözümü değiyor napıyor dün o gelmişti senin hamileliğn çok rahat geçti deyip duruyor maşaallah diyor gerçi ama ne bileyim işte.
yok beee sinir falan yapmıyom aksine deli ediyom akşam misafirler geldi evsahibime benide zorla çıkardılar yukarıya ilk defa eşim evdeyken onu yalnız bırakıp bi yere gittim:) gelincede onla hiç ilgilenmeden saçlarımı düzlettim kaşlarımı aldım en cüretkar kıyafetlerimi hazırladım:) bayağı çıldırdı neye hazırlanıyon kime hazırlanıyon falan filan dedi bende yalnızca kendime güzel görünmeliyim gerisi teferruat dedim deli oldu uyudu:)
hem çatlama olduktan bigün sonra ilişki olmuş neticede o ara tutmuştur belkimm :)))
afferim ama çokda çıldırtma adamı
günaydınlar ben dün akşam soğan kürüne başladım aranızda hiç uygulayan varmı
tadı çok kötü sürekli midem bulanıyor
buda bizi şebek belledi
Estağfurullah canım komedyen diyelim ben kabamıyım senin gibi:)))
gözü olanın gözü çıksın bacıııııııııııııııı
Ay Allah ıslah etsin napıyım rahat geçtiyse gurbet elde tek başımayım zor geçse sanki bir tas çorba getirecekler Rabbim yüzüme baktı ,son bir haftadır kasık ağrım çok karnım birden büyüdü sanırım ondan yarın doktora diycem çok ağrım vardı dün.
Aaaa duydunuzmu bana kaba dediKızlaaaaaaaaaar koşuuuun kavga var zeynep eflalin saçını başını yolcek ama bebişe kıyamıyo:)
Heyttttttt kim yolacakmış benim saçımı kız ben adamı naparım yerim yerim:))
doktorda sana magnezyum verecek bak didem dediydi dersin :86: :86::86: :86:
İş yerinde bi abi var sabah gördü beni diyoki sen adamı çıldırtırsın dedimki eşimde aynı şeyi söyledi hakıl diyoı insanın karısı güzelliğinin farkına vardığını gösterirse erkekler korkar diyo:)
hopppppppppp ayrılın bakimmmmmmmmm ebrar kepekli yetişin kızzz