allah razı olsun cnmmm inşallah sende tez zamanda alrsın kucana bebişini. didemim sesin düzgün bacım izin alamassın.
ebrarımm nasip artık ama kararlıyım test yapıcam yormuycam sizi.
gül didem merak etmeyin ben travesti gibiyim ben arayabilirim:)
Nimet fotolarına bakıyom ne ilginç mevlüt yapmışsınız gelinliğini mi giymiştin gene:) adettenmi?
Bizde hiç bilmiyorduk.. Trabzonda adetmiş gelin mevlüdünde gelinlik tekrar giyilip öyle mevlüt yapılırmış...
hastamısın kuşum
Bende trabzonluyum kayınvalidemlerde ama öyle bişi hiç görmemiştim çok güzel ama yaa:) Bu arada yaşını bilmesem 24-25 derim sana maşallah enişte senden baya büyük görünüyo:)
sorma gece griplendim yaaa bişilerde oluyo bana ama kafam karışık:) memelerim şişti ve acıyo ama henüz erken 10-12 günüm var, kasıklarımda da baskı ve sanbcı var ne oluyo dersiniz bebiş diyemiycem eşimle görüşmedik bile hemde olsa doktor görmezmiydi yumoşumu gördü sonrada çatladığını amaaaanKaale almıyorum valla:)
sorma gece griplendim yaaa bişilerde oluyo bana ama kafam karışık:) memelerim şişti ve acıyo ama henüz erken 10-12 günüm var, kasıklarımda da baskı ve sanbcı var ne oluyo dersiniz bebiş diyemiycem eşimle görüşmedik bile hemde olsa doktor görmezmiydi yumoşumu gördü sonrada çatladığını amaaaanKaale almıyorum valla:)
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız? Ay böyle gülmeye ihtiyacım var hadi bayanlar gösteriye başlayın:)))
tatlım rabbim verecek olduktan sonra bi kere bile yetiyor zatencanım ebrarım durumum farklı benim ben memlekette hastalandım doktora gittim hamile olabilirmisin dedi değilim dedim çünkü adetimden sonraki 5. Gündü ve biz hiç ilişki yaşamamıştık sonra buraya doktoruma geldim oda adetimin 10. Günü 18mm yumoş gördü ilişki dedi tabi biz gene bişi yapmadık 13. Günü doktorum yumoşumun çatladığını o gece ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi veee tabiki biz o gece de ilişkiye girmedik ertesi gece oldu sadece o yüzden döllenmemiştir diyorum hayırlısı
canım ebrarım durumum farklı benim ben memlekette hastalandım doktora gittim hamile olabilirmisin dedi değilim dedim çünkü adetimden sonraki 5. Gündü ve biz hiç ilişki yaşamamıştık sonra buraya doktoruma geldim oda adetimin 10. Günü 18mm yumoş gördü ilişki dedi tabi biz gene bişi yapmadık 13. Günü doktorum yumoşumun çatladığını o gece ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi veee tabiki biz o gece de ilişkiye girmedik ertesi gece oldu sadece o yüzden döllenmemiştir diyorum hayırlısı
sinir yapma kızım yaa ben dün ne dedim sana