Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allah razı olsun cnmmm inşallah sende tez zamanda alrsın kucana bebişini. didemim sesin düzgün bacım izin alamassın.
ebrarımm nasip artık ama kararlıyım test yapıcam yormuycam sizi.

ya kurban olduğumda inş. seni yormaz bu defa :)))

Nimet fotolarına bakıyom ne ilginç mevlüt yapmışsınız gelinliğini mi giymiştin gene:) adettenmi?

Bizde hiç bilmiyorduk.. Trabzonda adetmiş gelin mevlüdünde gelinlik tekrar giyilip öyle mevlüt yapılırmış...

Bende trabzonluyum kayınvalidemlerde ama öyle bişi hiç görmemiştim çok güzel ama yaa:) Bu arada yaşını bilmesem 24-25 derim sana maşallah enişte senden baya büyük görünüyo:)

hastamısın kuşum

Sorma gece griplendim yaaa bişilerde oluyo bana ama kafam karışık:) memelerim şişti ve acıyo ama henüz erken 10-12 günüm var, kasıklarımda da baskı ve sanbcı var ne oluyo dersiniz bebiş diyemiycem eşimle görüşmedik bile hemde olsa doktor görmezmiydi yumoşumu gördü sonrada çatladığını amaaaan kaale almıyorum valla:)

Bende trabzonluyum kayınvalidemlerde ama öyle bişi hiç görmemiştim çok güzel ama yaa:) Bu arada yaşını bilmesem 24-25 derim sana maşallah enişte senden baya büyük görünüyo:)

ay canım benim teşekkür ederim... Dİle benden ne dilersen... nüfusta yazmasa bende inanacağım 24-25 olduğuma :)))

tatlım doktor döllenmenin olup olmadığını göremezki :)))

sinir yapma kızım yaa ben dün ne dedim sana

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız? Ay böyle gülmeye ihtiyacım var hadi bayanlar gösteriye başlayın:)))

Canım ebrarım durumum farklı benim ben memlekette hastalandım doktora gittim hamile olabilirmisin dedi değilim dedim çünkü adetimden sonraki 5. gündü ve biz hiç ilişki yaşamamıştık sonra buraya doktoruma geldim oda adetimin 10. günü 18mm yumoş gördü ilişki dedi tabi biz gene bişi yapmadık 13. günü doktorum yumoşumun çatladığını o gece ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi veee tabiki biz o gece de ilişkiye girmedik ertesi gece oldu sadece o yüzden döllenmemiştir diyorum hayırlısı

tatlım rabbim verecek olduktan sonra bi kere bile yetiyor zaten

huu huu diydeeeemm hosgeldiin.dısardaydım anca yazdım..anacıım buldum buldum..aksam aldım yedım sogudum.bide varya oyle le<zzetlıydı kii :))) kılosu 25 lıramıs..ben aboww ne cok deyınce abla valla bende sırf hamıle hanımlar ıcın bu işi yapıyorum yoksa cok malıyetlı iş diye aglamaya basladı.adam bu işi kendine düstur edinmiş :)))

Ama niden ya ay hiç neşem yok geceden beri böyle depresif mutsuzum sebebinide bilmiyorum sabah suratsız kalktım hala canım bişey yapmak istemiyor ay komşumun gözümü değiyor napıyor dün o gelmişti senin hamileliğn çok rahat geçti deyip duruyor maşaallah diyor gerçi ama ne bileyim işte.

hem çatlama olduktan bigün sonra ilişki olmuş neticede o ara tutmuştur belkimm :)))

sinir yapma kızım yaa ben dün ne dedim sana

yok beee sinir falan yapmıyom aksine deli ediyom akşam misafirler geldi evsahibime benide zorla çıkardılar yukarıya ilk defa eşim evdeyken onu yalnız bırakıp bi yere gittim:) gelincede onla hiç ilgilenmeden saçlarımı düzlettim kaşlarımı aldım en cüretkar kıyafetlerimi hazırladım:) bayağı çıldırdı neye hazırlanıyon kime hazırlanıyon falan filan dedi bende yalnızca kendime güzel görünmeliyim gerisi teferruat dedim deli oldu uyudu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…