günaydın gül abla maşallah yok yok olmuş sende,geçmiş olsun cnm yaa,valla ateşin süper ama inş hastalık belirtiside deildir malumm havalar hiçde iyi deil,anlattıklarını bende yaşamıştım inş sonuç süper olucak inş,stres yok okeyyy..hanımlar günaydın nabersiniz ben heeeeç iyi değilim dün çok yoruldum akşam heryerim ağrıyodu dayak yemiş gibi gecede sıtma tuttu ateşlendim parol içtim düştü ama çoook fenayım sabaha kadar uyumadım sadece vücudum aşırı halsiz başka ağrım yok. haaaa karın ağrımı sölemiyom akşam sabaha kadar sağlı kasıklarıma sollubatmalar karın bölgemde ağrı oldu. midemde iyi deil ya iştahım kesildi midem gurulduyo bişi yiyemedim dolmuşla gelim dedim biran miden kazınır gibi oldu bulandıı bereket 2 dk snra indim çıkarmadan.
şafak 1 kızlar bakalım buay ne olcak melisim ateş buarada 37,2 sabah akşam 37 gece 38 di:)))))
dün yükselmiyo dedim busefer iyi yükseldi
Günaydın kızlar ben geldim trafesti sesim, akan burnum ve şiş bademciğimle:)
hanımlar günaydın nabersiniz ben heeeeç iyi değilim dün çok yoruldum akşam heryerim ağrıyodu dayak yemiş gibi gecede sıtma tuttu ateşlendim parol içtim düştü ama çoook fenayım sabaha kadar uyumadım sadece vücudum aşırı halsiz başka ağrım yok. haaaa karın ağrımı sölemiyom akşam sabaha kadar sağlı kasıklarıma sollubatmalar karın bölgemde ağrı oldu. midemde iyi deil ya iştahım kesildi midem gurulduyo bişi yiyemedim dolmuşla gelim dedim biran miden kazınır gibi oldu bulandıı bereket 2 dk snra indim çıkarmadan.
şafak 1 kızlar bakalım buay ne olcak melisim ateş buarada 37,2 sabah akşam 37 gece 38 di:)))))
dün yükselmiyo dedim busefer iyi yükseldi
cnmmm takmıyom belirtilere yaaaa. ateşide önemsemiyom. dediğin gibi grip olcam herhalde.günaydın gül abla maşallah yok yok olmuş sende,geçmiş olsun cnm yaa,valla ateşin süper ama inş hastalık belirtiside deildir malumm havalar hiçde iyi deil,anlattıklarını bende yaşamıştım inş sonuç süper olucak inş,stres yok okeyyy..
geçmiş olsun canım benim dikkat et....
gül sanada çok geçmiş olsun.. benimde dün gece kasıklarım ağrıdı biraz... hadi bakalım bu ayın ilk talihlisi sen olursun inşallah benim biraz yaş gibi duruyor içimde öyle bir his var....
gunaydıııın hacılaar..
Günaydın yawru kuşlarımmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım ya hasta mı oldunuz kuşlarımmm
aman tikkat edin kendinize yaa
ebrarım kepeklim günaydın buarada. Kıss ben seni aradım snra kaynanam aradı didemle konuşmadım akşam hi.ç . Akşam çok hastaydım ama küsssss
günaydın kepeklimm güzel bir cuma olsun....
Günaydın sanada ebrarcığım...
gunaydıııın hacılaar..
Günaydın yawru kuşlarımmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım ya hasta mı oldunuz kuşlarımmm
aman tikkat edin kendinize yaa
günaydın rodinia cım nasılsın hayatım
Kepeklim günaydın istediğinizden buldum didem dedi ki Kepekli bi baksın bulamazsa sen gönderirsin dedi benimkiler dondurulmuş tazesini bulamazsanız haber verin pazartesi annemden alır salı adreslerinize gönderirim maksat yeğenlerim sevinsin.
biraz daha iyiyim ama arasıra bulantım oluyor akşamları... dün gecede kasığım ağrıdı pek hamile olacağımı düşünmüyorum.. ama tek günümüz boş geçmiyor aslnda bakalım bu sene bitmeden hamile olabilsem keşke....
kız ne aradınızda benim haberim yok :))
zii canım dün valla buldum dediğim yerde..hemde taze..bide cok istediğimden midir nedir.mevsiminde bu kadar güzelini yemedim..haa cebim yanmadı değil ama olsun..içim soğudu..Sende valla ailemizin manavı.Allahım inşallah sanada nasip etsin en kısa sürede..
rodiniacım,Gülüm,ebrarım hepinize hayırlı cumalar..
günaydın tatlım hoşgeldin sağol yaa kaptık şifayı