Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

adama bak bu anı bekliyomuş.afiyet şifa olsun canımmm..bazı ultrasonlarda 2 3 gün farkedebilir o da çok önemli olmuyo ..sen ne zaman gideceksin ..tahlilleri falan yaptırdın mı?

valla tatlım bugün kan testi yapmaya çıkıcaktım ama drumu aradım gerekmiyorsa yapma biraz zaman geçsin gel muayene ediyim dedi,sen kaç haftalıkken gittinki ilk muayene

bende sitede yeniyim 3 haftalıkken ogrendım hamıle oldugumu doktor kontrolumde karnımdan kese gorundu ama bebek gorunmedı sonrasında 6. haftada başka bi doktora vajinal ultrasonografi yaptı düşük tehlikesi diolar diye çok korkmuştum bebegime bişe olucak die ama biraz araştırınca sunu anladım oyle bı problem olsa doktorun cinsel ilişkiyide yasaklaması gerekir suan 34+ 5im benım bebegim geç yumurtlama sonucu oldugu için gorunmuyodu ondan yaptı o muayeneyi

aa nasıl yani 3haftalıkkenmi karından bakınca kese gözüktü,enteresan.
bu arada maşallah sana cnm doğumunada az kalmış allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

hımm anladım cnm ozaman bende öyle gidiyim yaa erkenden boşuna gitmiş olmiyim....
alt vajinal ultrasondan baksın istemiyorum çünkü karından bakınca gözükür en azından 6.haftada.

canım çok şükür ben 26 dayım daha hiç alttan bakmaya gerek duymadılar sende haftaya git istersen hem tahlillerini yaptırmış olursun

ayy doğumuna 5 hafta kalmış canım Allah sağlıkla kurtarsın nasıl geçiyo hamilelik cinsiyeti ne?

canım çok şükür ben 26 dayım daha hiç alttan bakmaya gerek duymadılar sende haftaya git istersen hem tahlillerini yaptırmış olursun

evet haftaya gitmeyi düşünüyodum bende,inş kese gözükürde alttan bakmaz yaa hiç istemiyorum.

en iyisi haftaya bugün gidiyimde daha kesin sonuç alırım inş.

ayy allahım doğum yapcak olanların yardımcısı olsun inş.
yarın arkadaşımı ziyarete gidicem,çünkü cumartesi sabahı sezeryan olucak...
15 gün sonrada ablam doğum yapıcak...ay ay ayyyy.hayırlısıyla kurtulurlar inşşşş.

melis sezeryande kaçıncı hafta alıyorlar bebeği bide bu çatı muayenesi kaçıncı hafta yapılıyo biliyor musun

melis nasıl bi duygu 3. anlatsana ...

vallahi cnm çok güzel bir duygu sanmayınki 3.çocuk es geçiliyo,vallahi benim bütün hamileliklerimde çok şımartılmışımdır şimdide öyle allah razı olsun eşim çok yardımcı olur.çocuklar filan pervaneler etrafımda gelip gidip kardeşim diye göbişimi seviyolar,ama tabi zor olan kısmı ben çocuklarımla sürekli yatarak yuvarlanarak oynaşırdım şimdide öyle sanıp birden atlıyolar filan,yatarken üstüme atlıcaklar diye aklım çıkıyo bazen....
çok dua ediyorum rabbime nasip etsin sağlıkla ve hayırlısıyla diye inş....

Günaydın kızlar ben geldim trafesti sesim, akan burnum ve şiş bademciğimle:)

hanımlar günaydın nabersiniz ben heeeeç iyi değilim dün çok yoruldum akşam heryerim ağrıyodu dayak yemiş gibi gecede sıtma tuttu ateşlendim parol içtim düştü ama çoook fenayım sabaha kadar uyumadım sadece vücudum aşırı halsiz başka ağrım yok. haaaa karın ağrımı sölemiyom akşam sabaha kadar sağlı kasıklarıma sollubatmalar karın bölgemde ağrı oldu. midemde iyi deil ya iştahım kesildi midem gurulduyo bişi yiyemedim dolmuşla gelim dedim biran miden kazınır gibi oldu bulandıı bereket 2 dk snra indim çıkarmadan.
şafak 1 kızlar bakalım buay ne olcak melisim ateş buarada 37,2 sabah akşam 37 gece 38 di:)))))
dün yükselmiyo dedim busefer iyi yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…