adama bak bu anı bekliyomuş.afiyet şifa olsun canımmm..bazı ultrasonlarda 2 3 gün farkedebilir o da çok önemli olmuyo ..sen ne zaman gideceksin ..tahlilleri falan yaptırdın mı?
6. haftada gitmiştim canım kese falanda görünmüştü
bende sitede yeniyim 3 haftalıkken ogrendım hamıle oldugumu doktor kontrolumde karnımdan kese gorundu ama bebek gorunmedı sonrasında 6. haftada başka bi doktora vajinal ultrasonografi yaptı düşük tehlikesi diolar diye çok korkmuştum bebegime bişe olucak die ama biraz araştırınca sunu anladım oyle bı problem olsa doktorun cinsel ilişkiyide yasaklaması gerekir suan 34+ 5im benım bebegim geç yumurtlama sonucu oldugu için gorunmuyodu ondan yaptı o muayeneyi
hımm anladım cnm ozaman bende öyle gidiyim yaa erkenden boşuna gitmiş olmiyim....
alt vajinal ultrasondan baksın istemiyorum çünkü karından bakınca gözükür en azından 6.haftada.
bende sitede yeniyim 3 haftalıkken ogrendım hamıle oldugumu doktor kontrolumde karnımdan kese gorundu ama bebek gorunmedı sonrasında 6. haftada başka bi doktora vajinal ultrasonografi yaptı düşük tehlikesi diolar diye çok korkmuştum bebegime bişe olucak die ama biraz araştırınca sunu anladım oyle bı problem olsa doktorun cinsel ilişkiyide yasaklaması gerekir suan 34+ 5im benım bebegim geç yumurtlama sonucu oldugu için gorunmuyodu ondan yaptı o muayeneyi
canım çok şükür ben 26 dayım daha hiç alttan bakmaya gerek duymadılar sende haftaya git istersen hem tahlillerini yaptırmış olursun
melis nasıl bi duygu 3. anlatsana ...
günaydın melissaa... Hayırlı cumalar olsun....