ama güzelim tikkat etmiyorsunuz ki kendinize
giyorsunuz dekolteleri transparanları sonrada üşütüyorsunuz işte :))))
Burda söylenmez kıs hamileler var aşeriyo bizim karılar:)
Valla ne yalan söyliyim aynen öyle oldu manyak gibi avuç kadar tül gecelikle uyudum 2 gecedir sonuç bebiş çalışması oldu ama zeynep artık pert:)
valla ne yalan söyliyim aynen öyle oldu manyak gibi avuç kadar tül gecelikle uyudum 2 gecedir sonuç bebiş çalışması oldu ama zeynep artık pert:)
abuu melisim gıız görmemişşimmm..yoksa nasıl unuturum..hayırlı cumalar diliyorum cicim sana saglıklı hamılelıkler olsun ınsallah :)))
oooooo maşallah maşallah,valla bi tişört,bi eşofman yatıyom gari.
Rodinia cım sen yinede dikkat et canım belkide vardır :))
hayırlı cumalar kepeklimmm
ziicim seninkiler epey pahalıymıs ben ii almısım yine kilosuna 25 lira dedi.bi kase 15 lira geldi :))
sende hamile ol ben sana alıp alıp gönderecem inşallah..
Yok kuşum ben normaldede öyle yatmam en kapalım saten pijamadır adam sanırım görmekten bıktı ondan yanaşömmıyo:)
ebrarım nasılsın bacım.
ziicim seninkiler epey pahalıymıs ben ii almısım yine kilosuna 25 lira dedi.bi kase 15 lira geldi :))
sende hamile ol ben sana alıp alıp gönderecem inşallah..
inşallah şu cuma vakti allah ikiz ikiz versin valla.. ne yalan diyim deli gibi heran hersaniye ikiz diye dua ediyorum...
yeni yıla hamiş girmek en büyük duam.. 35 yaşında anne olmak istiyorum ne yapayımmm...
istee melisim istee hemen gönderem sana da ..çektimi canın..
ebrarcıkııım nassın bacıım.yarın mı gidion bebişi görmeye..belkım sende gorursun cınsıyetını..