Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ama güzelim tikkat etmiyorsunuz ki kendinize
giyorsunuz dekolteleri transparanları sonrada üşütüyorsunuz işte :))))

Valla ne yalan söyliyim aynen öyle oldu manyak gibi avuç kadar tül gecelikle uyudum 2 gecedir sonuç bebiş çalışması oldu ama zeynep artık pert:)

Burda söylenmez kıs hamileler var aşeriyo bizim karılar:)

ay ay ayyy kimler aşeriyo bakemm,dün gece bende çoook aşerdim kızlar gecenin bi vakti çiğköfte canım çekmezmi ama nasıl çekiyo tahmin edersiniz yani,eşime söyledim çocuklarla gidip aldı geldi saolsunn....valla öyle yedimki çokda mutlu oldummm.....
ebrununda canı lokma tatlısı çekmişti ona naptı bilmiyorum netim kesildi sonra inş yemiştir...

bu arada kepeklim neden benim cumamı kutlamadın heh.

abuu melisim gıız görmemişşimmm..yoksa nasıl unuturum..hayırlı cumalar diliyorum cicim sana saglıklı hamılelıkler olsun ınsallah :)))

abuu melisim gıız görmemişşimmm..yoksa nasıl unuturum..hayırlı cumalar diliyorum cicim sana saglıklı hamılelıkler olsun ınsallah :)))

hehhh şimdi oldu işte,saolasın hayatım sanada hayırlı cumalar,inş canım hepimize saplıklı hamilelikler diliyorum mübarek cuma sabahında bütün hamile kalmak isteyenlerin göbişi bebek,ve bütün hamile arkadaşlarıma ve kendime sağlıklı hayırlı bebeişler nasip etsin mevlam,amiiiiiin amiin.

Harbiden yaaa cumanızı kutlamayı atlamışım hepimizin cuması mubarek olsun:) Hayırlara vesile olsun inşallah... Bugün test yapanlar çif çizgi görsün kocasıyla olanlar bebişi göbişine koysun inşallah:)

ziicim seninkiler epey pahalıymıs ben ii almısım yine kilosuna 25 lira dedi.bi kase 15 lira geldi :))
sende hamile ol ben sana alıp alıp gönderecem inşallah..

Rodinia cım sen yinede dikkat et canım belkide vardır :))

hayırlı cumalar kepeklimmm

inşallah şu cuma vakti allah ikiz ikiz versin valla.. ne yalan diyim deli gibi heran hersaniye ikiz diye dua ediyorum...
yeni yıla hamiş girmek en büyük duam.. 35 yaşında anne olmak istiyorum ne yapayımmm...

ziicim seninkiler epey pahalıymıs ben ii almısım yine kilosuna 25 lira dedi.bi kase 15 lira geldi :))
sende hamile ol ben sana alıp alıp gönderecem inşallah..

Canım benim teşekkür ederim:) Ben hamile olsam sadece herşeyi aşeririm:) Biliyormusunuz sisi tanımadan evvel yani yazın meyve aldıkca dedimki belki hamile birileri olur ben hamile kalırım ben eniyisi aldığım herşeyi dondurayım diye dondurucuya attım:) dondurdum ama bak faydası oluyo:)

X