Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Burdayım zuhal net yavaşladı da biraz evet canım gördüm kırmızıları olurum ama sen de kurtulursun inşallah bir an önce

önümüzdeki aya artık ben de bu ay erken geldi kırmızılar aynı gün olduk önümüzdeki ay yine takipteyiz

Hadi bakim canım inşallah önümüzde ki ay ikimizde güzel haberleri veririz benim önümüzdeki günüm 31 aralık sen şimdi regl oldun mu

Hadi bakim canım inşallah önümüzde ki ay ikimizde güzel haberleri veririz benim önümüzdeki günüm 31 aralık sen şimdi regl oldun mu

evet canm oldum bugün benim kide tahminen 30 yada 31 bekliyorum ama beklemiyorum şu kistim geçsinde o zaman adetim bitsin hemen doktora gitcem

İyi akşamlar kızlar ben hala regl olamayan bahtsız bedevi olarak geldim.Doktor adet söktürücü verim dedi hemen gitmedim de almadım da ne yapsam bilemedim.Sizler nasılsınız?

iyi geceler A.E.O

EVHANN cnm naber nasılsın,bugün kü yazını okudumda sitem etmişsin kimse bana yazmıyo diye,sende hemen çıkıyomuş gibi yazıyosun ama.şuan bile öyle yazmışsın yani....
takma kafanı rahat ol ayrılma burdan okadar zamanlarımız oldu beraber.

benim internet hesabıyla doktorun ki aynı sen hesapladın mı nete göre kaç hafta

seninki şuan 25 hafta 5 günlük gözüküyor doğru ozaman.....
evet cnm nikimdekiyle hesabım aynı,henüz dr gitmedim...
eşim çocuklarla bana çiğköfte almaya gitti amaa meğersem kendi canıda çekmiş

seninki şuan 25 hafta 5 günlük gözüküyor doğru ozaman.....
evet cnm nikimdekiyle hesabım aynı,henüz dr gitmedim...
eşim çocuklarla bana çiğköfte almaya gitti amaa meğersem kendi canıda çekmiş

adama bak bu anı bekliyomuş.afiyet şifa olsun canımmm..bazı ultrasonlarda 2 3 gün farkedebilir o da çok önemli olmuyo ..sen ne zaman gideceksin ..tahlilleri falan yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…