Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anaaaaaaaaaa kim gelmiş gııııııı,kmehtappppp hoşgeldin kız nerelerdesin sen heh.

canım seni tebrik ettim hamile haberini aldım çok sevindim
canım artık evden çalışıyorum şirkette patronlar herşeye kızıyordu çıktım bende oradan

ewet tatlım rabbim kimseye yaşatmasın tatlım ben bilmeden ağır falan kaldırmıştım çok fazla iş yapmıştım
ama bence tek sebep bunlar deildi çünkü benim bildiğim kadarıyla klomenle hamile kalanların çoğu düşük riski taşıyo
klomen rahim duvarını inceltip bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor çünkü

anladımmm pekı ben suan ıgne kulllanıyorum gonal f pekı o daha kotu yapmaz mı doktor bole bısı demedı bıze.yaa sankı tuttuda bunu konusyommm off offff

mehtap hangi sektörde sizin iş...

canım bizim iş çağrı merkezi işi mesela ben şu an vodafone satıyorum almanyada vodafone evlere sabit hat ve internet veriyor

biliyorsun artık türkiyedede yayıldı telefonla satış ve müşteri hizmetleri işi olurda böyle bir iş gelirse muhakkak isteyene haber ederim zaten internet üzerinden voip sistemi var oradan arıyoruz müşterileri

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SIKILDIM BEN AMA NOLUYONUZ YAFFFFFFFFFFFFFFFFFFF KONUŞSANIZA ALOOOOOOOOOOOOOOOO KİME DİYOZ
# rodinia+
# kmehtap
# aşk sarhoşu olmak istiyor
# evhan+
# ebrar63+
# afr
# sumru+
VATANDAŞLAR NİRDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

anladımmm pekı ben suan ıgne kulllanıyorum gonal f pekı o daha kotu yapmaz mı doktor bole bısı demedı bıze.yaa sankı tuttuda bunu konusyommm off offff

tatlım dr lar zaten bunu söylemiyorlar ki bende biraz burdan biraz netten araştırınca klomenin bu etkisini öğrendim
gonal f ne içindi hatırlayamadım
bende pregnyl kullanmıştım

Ben de o uygulayanları bulmaya çalışıyorum ama şu aralar sitede değiller herhalde.

baska topıklerde olabılırler bence dıger bolumlerede bak derım.hatta bır arkadasın ablası denemıs ve 15 gunsaonra hamılelık elde etmıs ole okumustum.

ben yokmuyum bacım.heeeeee öyle olsun tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…