Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Azra canım herkeste olmuyormuş bende sarı tenliyim ama eskiden yoktu dün öğleden sonra fark ettim bu arada sen hamile değilmiydin ki canım

hamileyim tatlım. sende o çizgi varsa bende kesin vardır diye sordum ama bende görünmüyor. sanada fikir vericektim bilmiyorumkismile

yok tatlım benim de aynı datildeim o yüzden giremiorum pek yeni hamilelerimiz var mı sen naptın adet oldun mu

yok canım farlutal biteli bugün 14. gün hala olamadım o yüzden haftaya tekrar doktora gitmeliyim düşünsene SAT beri iki kere adet olmalıydım

azramm çok teş. ederimm dualarınn içinn canımm biz aslında okuyan okmayan hasta olan beek isteyen hamişler kolay doğum yapsınn gelmiş geçmişş herşey için okuyalımm demiştikk

kızlarrr az önce baktımm peçeteyle hala apaçık kahve rengi lekem varr yaa acaba normale döndümü hamilelerde akınta hangi renk olurr bilginiz var mı?

canımm iyi olmaya çalışıyoruzz sen nasılsınn göbüşün büyümeye başladı mı bebişini gördün mü kaçıncı haftadasın

aman bitanem iyi olun.ya bilin bakalım noldu bugün.ultrasona girdim bugün yeni geldim eve.benim ikiz bebeklerim olcakmış efnannımmm inanamadımmm......çok şaşırdımmm.

aman bitanem iyi olun.ya bilin bakalım noldu bugün.ultrasona girdim bugün yeni geldim eve.benim ikiz bebeklerim olcakmış efnannımmm inanamadımmm......çok şaşırdımmm.

aaaaaaaaaa aman ALLAHIMM ÇOK GÜSELL Bİ HABERRR YAAA VALLA ÇOK SEVİNDİMM TEK ATIŞTA 2 KUŞŞ ÇOK SEVİNDİMM YAAA VALLA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN İKİZLERİ HEHEHEa.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:

CANIMMM BHCG DEĞERİNN NEZMAN KAÇ ÇIKMIŞTI YAZSANA YOKSA BENİMDE Mİ İKİZZ ?

Aysena aslında ikiz olsa değer dahabüyük olur benim bhcg deki artışş 2 kat oluyoo oisa sanırım artış daha çok olurddu

canım kan değerlerimi bilmiyom evde kaldı kağıt..benim bir kızım vardı zaten .buna şok olduk herkes ailemde şok oldu inanamıyoruz.allahım yüce rabbim hepinize göstersin gerçekten.içimden dua ediyorum kalbimden.
arkadaşlar hepinize sölüyorum allahım hepinize nasip etsin bebekler böle çifter çifter:)))))

inşallahh tutunacakk bebeğimm canımm dualarla inşallah
efananım canım hayırlı olsun bir turlu denk gelemedik seninle çok sevindim rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etdin inşallah korkma canım bol bol dinlen dr kontrollerinide ihmal etme sakın opuyorumnanaktan

efananım canım hayırlı olsun bir turlu denk gelemedik seninle çok sevindim rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etdin inşallah korkma canım bol bol dinlen dr kontrollerinide ihmal etme sakın opuyorumnanaktan

nihalll caınımmmm aslında hem çok korkuyorumm hemde herşeyde hayır var diyorummm yine düşük riskimm var hergün iğne vuruluyorumm ilaç takviyee ediyoruzz çok çok çok duaya ihtiyacımm varr sürekl, yatıyorumm açık renk kahve lekem varr RABBİM BANA BAĞIŞLAYACAK BUNA İNANIYORUMM TÜM KALBİMLEE İNŞALLAHH RABBİM HEPİNİZE SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP EDER

canımmmmmm atlatırsın üzülme sakın bol bol dua edicem sana

canım efnanım hep dua et bebeğin sana tutunsunn.dualarım senle.. canım benim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…