canım biz bıraktığın gibiyiz senden naber varmı bi gelişme falan
Azra canım herkeste olmuyormuş bende sarı tenliyim ama eskiden yoktu dün öğleden sonra fark ettim bu arada sen hamile değilmiydin ki canım
yok tatlım benim de aynı datildeim o yüzden giremiorum pek yeni hamilelerimiz var mı sen naptın adet oldun mu
canım benim bol bol dinlen evin bırak pislik içinde kalsın, yemeğin olmasın hiç boşver. bu zor günleri atlatacaksın canım dualarım seninle...
bu arada canım ben 41 yasin adamıştım onu şuan okuyorum. siz ne için okuyorsunuz
slm herkese nasılsınız kızlar
canımm iyi olmaya çalışıyoruzz sen nasılsınn göbüşün büyümeye başladı mı bebişini gördün mü kaçıncı haftadasın
Canım benim yaa inşallah herşey düzene girer sen dinlen canım bebeğin tutumunca rahatlarsın canım morelini bozma
aman bitanem iyi olun.ya bilin bakalım noldu bugün.ultrasona girdim bugün yeni geldim eve.benim ikiz bebeklerim olcakmış efnannımmm inanamadımmm......çok şaşırdımmm.
aaaaaaaaaa aman ALLAHIMM ÇOK GÜSELL Bİ HABERRR YAAA VALLA ÇOK SEVİNDİMM TEK ATIŞTA 2 KUŞŞ ÇOK SEVİNDİMM YAAA VALLA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN İKİZLERİ HEHEHEa.s.a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:
CANIMMM BHCG DEĞERİNN NEZMAN KAÇ ÇIKMIŞTI YAZSANA YOKSA BENİMDE Mİ İKİZZ ?
efananım canım hayırlı olsun bir turlu denk gelemedik seninle çok sevindim rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etdin inşallah korkma canım bol bol dinlen dr kontrollerinide ihmal etme sakın opuyorumnanaktaninşallahh tutunacakk bebeğimm canımm dualarla inşallah
efananım canım hayırlı olsun bir turlu denk gelemedik seninle çok sevindim rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etdin inşallah korkma canım bol bol dinlen dr kontrollerinide ihmal etme sakın opuyorumnanaktan
canımmmmmm atlatırsın üzülme sakın bol bol dua edicem sananihalll caınımmmm aslında hem çok korkuyorumm hemde herşeyde hayır var diyorummm yine düşük riskimm var hergün iğne vuruluyorumm ilaç takviyee ediyoruzz çok çok çok duaya ihtiyacımm varr sürekl, yatıyorumm açık renk kahve lekem varr RABBİM BANA BAĞIŞLAYACAK BUNA İNANIYORUMM TÜM KALBİMLEE İNŞALLAHH RABBİM HEPİNİZE SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP EDER
nihalll caınımmmm aslında hem çok korkuyorumm hemde herşeyde hayır var diyorummm yine düşük riskimm var hergün iğne vuruluyorumm ilaç takviyee ediyoruzz çok çok çok duaya ihtiyacımm varr sürekl, yatıyorumm açık renk kahve lekem varr RABBİM BANA BAĞIŞLAYACAK BUNA İNANIYORUMM TÜM KALBİMLEE İNŞALLAHH RABBİM HEPİNİZE SANA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT NASİP EDER