Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Göbek deliğinden aşağıya uzanan kahverengi bir çizgi canım ebrar canım çok takmıyorum olursa olur olmazsa da birdahaki sefere sadece fark edince merak ettim sıkıntıdan da nette araştırdım

tatlım göremedim valla. beyaz tenliyimdir tatilden yeni geldim heralde rengi farkedemiyorum. ben akşama kadar kendime bir bakayım bari bilmiyorumkismile

canımcım adetim dün bitti ama bilemiyorum

azraya katılıyorum adetten sonra zor be güzelim ..
ben adetlıyken genelde midem bulanır zaten.belki seninde bu yuzdendir.

kız ebrar ahh calısmalar az ilerlesin hergün test yapicam :dance:
yanlız tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus,dun eşim ''gidip 10 15 tane test aliim mi arada bakarız'' diyor yıkıldım gülmekten.:dance::dance:hihoyyyt

günaydın kızlar naber nasılsınız geçmişi okumanın yüzünden anca son sayfaya gele bildim

aman ne bileyim canım yaptım da gitti valla aman çantada duracağına yaptım iyi oldu aklım kalmadı

aman ne bileyim canım yaptım da gitti valla aman çantada duracağına yaptım iyi oldu aklım kalmadı

işte aradığım ideal insanŞeniz
kız cantasında testle dolasıyor alkisalkisalkis
acaba diyor hemen test yapıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hemen arkadaslarının merakını gideriyoralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
idolümsün vereliniortak

neyse kıslarrr ben eve geçiyorum azıcık bulaşığım var onu yıkayıp geliyorum canlarımm yarım saate kadat gelirim

Azra canım herkeste olmuyormuş bende sarı tenliyim ama eskiden yoktu dün öğleden sonra fark ettim bu arada sen hamile değilmiydin ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…