hayırlı sabahlar canım bende sabah okudum test sonucunu ne diyelim hakkında hayırlısı olsun artık önümüzdeki ay hayırlı haberlerini duyarız inş.
günaydın canım Allaha şükür hersey temiz çıkmış çok sevindim canım
sglll canım ewt önümüzdeki ay devam 28 günde bir oluyom bugunden sonra 13.gün filan baslarız artık inşaata:)))))))))))))
Kızlar göbeğimde çıkan çizginin ne olduğunu araştırıyordum ve hamilelik belirtisi olduğunu öğrendim kiminde 3. Haftada kiminde işe 6 7 aylıkken beliriyormuş bende dün çıktı
bundan sonra düşünmeyecem diyene bak nerelere bakıyor neler araştırıyor kaydirigubbakcemile3
Kızlar göbeğimde çıkan çizginin ne olduğunu araştırıyordum ve hamilelik belirtisi olduğunu öğrendim kiminde 3. Haftada kiminde işe 6 7 aylıkken beliriyormuş bende dün çıktı
uww hadi inşallah :dance:
o zaman belki test yapsan bilem cıkar kaydirigubbakcemile2
test test test test hihoyyythihoyyyt:dance::teytey:hihoyyyt
canım nasıl bir çizgi nerede duruyor. bende bakayım belki sana yardımcı olurum
Göbek deliğinden aşağıya uzanan kahverengi bir çizgi canım ebrar canım çok takmıyorum olursa olur olmazsa da birdahaki sefere sadece fark edince merak ettim sıkıntıdan da nette araştırdım