Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hımmmm iyi bakalım fazla aldatma ama bizleri canımcım..kaydirigubbakcemile3

tam diyorum ki offff başka yerlerde muhabbet edicem artık. çıkıp geziyorum olmuyor, kendimi yanlız hissediyorum. kolay kolay aldatmam siziiiiiiiiiiii ilk göz ağrım benim bu topic olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar kızlar dun aksam gıremedım nete.dunku hcg sonucum negatif cıkınca aksam dr uma gıttım kasık agrım için allaha sukur yumurtalıklarım ve rahim temiz.bugun adet gunum ya sabah soluk pembe kanamam olmus 8gibi.ped koydum cok azda pette var.adet oluyom galıba

sorun çıkmadığı için çok sevindim canıımmm herşeyin hayırlısı olsun bir daha inşş canımcım üzme kendini canımcım

gecmiş olsun canım ya ..sorun cıkmadıgına cok sevındım.habi gayret calısmalar devam :dance:

hayırlı sabahlar canım bende sabah okudum test sonucunu ne diyelim hakkında hayırlısı olsun artık önümüzdeki ay hayırlı haberlerini duyarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…