Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

o çizgi bendede var canım.herkezde oluyoda doguma cok az kala ıyıce kararıyo rengi ordan da anlıyolar doğumun yaklaştıgını...

Hııı canım benimde sabah yoktu bu çizgi yeni çıktı herhalde ama çok az belli oluyor ben sarı tenliyim o yüzden belli oluyor böyle hafif hafif çıkmaya başlamış

kızlarrr benim dün yine saat 2 gibi düşük olan bebişimdeki gibi kahve lekem geldi doktora gittikk yine ilaç verdi bide popodann iğne yedimm doktordan geldikk yattımm hep sadece zorunlu ihtiyaçlarımm içinn ayağğa kalkıyorumm çok çok çokk dua edinn nolurr bana

dün kesin düştü bebişim dedik herşeye hazırladık kendimizi kan değerime baktı doktorr çok şükür bebeğimm benimleee ultrasondan baktı karından bişi göremedii alttan bakmadıı çok şükür doktorr bol bol dinlen bide ilişki yasak dedi zaten yapmıyozzz ama herşey yasakkk bana

bütün kalbimizle dua edeceğiz canım allah izin verirse bişicikler olmayacak bebişine tatlım hadi sen dinlenmene bak tatlımm çok öpüyorum seni

Kızlarr beniimmm durmlar böylee bakalımm hayırlısı olsunn sizler nasılsınız hamiş haberleri var mı?

bütün kalbimizle dua edeceğiz canım allah izin verirse bişicikler olmayacak bebişine tatlım hadi sen dinlenmene bak tatlımm çok öpüyorum seni

çok teşekkür ederimm canımm sağol duaların içinn evet birazdan çıkıcamm bende senii öpüyorum

canım tekrar geçmiş olsun inşallah bişe olmaz sen kendine dikkat et üzme kendini strese sokma

Canım benim yaa inşallah herşey düzene girer sen dinlen canım bebeğin tutumunca rahatlarsın canım morelini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…