Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar benim adet tarihim 6 ağustostu ama biz tatile gidicez ben de dün doktora gittim kan testi yapalım dedi eğer öyleyse havuza girmezsin dedi yarın yapıcaz nolur dua edin de olumlu sonuç alayım çok heyecanlıyım eşimin haberi yok heveslenmesin dedim üzülüyor sonra

Bebeğim gelse ve ona annecim diye sarılsam ve hiç bırakmasam kokusunu içime çeksem....... Herkesin dileği budur herhalde rabbim her kadına o duyguyu yaşatır inşallah

Bebeğim gelse ve ona annecim diye sarılsam ve hiç bırakmasam kokusunu içime çeksem....... Herkesin dileği budur herhalde rabbim her kadına o duyguyu yaşatır inşallah

inşallah canım yaaaa senağlamasenağlama hepimizin dileği bu allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canım :Saruboceq:

Canım istersen msn de konuşalım daha hızlı oluyor yanlız ben eklemeyi bilmiyorum sen face de benim adresimi ekle istersen

günaydın ceylin nasılsın canım ikimizden başka kimse yok bugün bizim tembel kızlar uyanmamışlar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…