Kızlar takmıcam diyorum ama şimdi fark ettim göbek deligimde aşağıya doğru uzanan siyah bir çizgi belirlenmiş sizce ne olabilir ya lütfen cevabınızı bekliyorum
düşünmicem diyene bak aynada kendini mi inceliyorsun sen fisfisfis
bebiş varsa bile o çizginin oluşması için cok erken benceee..
olumunekankayizsmile
Kızlar takmıcam diyorum ama şimdi fark ettim göbek deligimde aşağıya doğru uzanan siyah bir çizgi belirlenmiş sizce ne olabilir ya lütfen cevabınızı bekliyorum
kız o çizgi hamilelikte çıkıyor aslında hamilelik ilerleyince olur ama bazı kadınlarda hemen oluşuyor ay inşallah bebiştri kız senin günün ne zamandı?
Ayy inşallah allah söyletmiştir canım daha erken aslinda ben hemen regl bitişi tutuysa olur diye düşünüyorum şuan 12 günüm var ama ışte bir umut
kızlar nasılsınız şimdi sonucumu alıp geldim ama malesef negatif.aksam 8e doktorumdan randevu aldım ultrasona gırıcem.kasıklarım şiş ve agrıyo.bakalım o nedıyecek.yarın da adet gunum bakalım ne olacak pek uzulmedım cunku cıkmayacıgını bılıyodum.gorusuruz kıslar
hayırlısı olsun be bacım du bakalım aksam bi ogren neler varmıs neler yokmus.
inşallah bizide haberdat et
kızlar nasılsınız şimdi sonucumu alıp geldim ama malesef negatif.aksam 8e doktorumdan randevu aldım ultrasona gırıcem.kasıklarım şiş ve agrıyo.bakalım o nedıyecek.yarın da adet gunum bakalım ne olacak pek uzulmedım cunku cıkmayacıgını bılıyodum.gorusuruz kıslar
üzülme canım hayırlısı neyse o olsun zaten ilk korunmasız ayındı yanılmıyorsam? Sende yasmin kullanıyordun değilmi?
ewt cnm yasmın kullandım.hayırlısı allahtan gelıyo hersey.verende o alanda o.....yuruken bile acıyo kasıklarım bakalım aksam ne dıyecek doktorum....
mrb bayanlar.. sat 14 temmuz korunmasız ilişkiye girme günlerimiz 23 temmuz ve 27 temmuz... hamile kalma olasılığım varmıdır???