Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar takmıcam diyorum ama şimdi fark ettim göbek deligimde aşağıya doğru uzanan siyah bir çizgi belirlenmiş sizce ne olabilir ya lütfen cevabınızı bekliyorum

Kızlar takmıcam diyorum ama şimdi fark ettim göbek deligimde aşağıya doğru uzanan siyah bir çizgi belirlenmiş sizce ne olabilir ya lütfen cevabınızı bekliyorum

düşünmicem diyene bak aynada kendini mi inceliyorsun sen fisfisfis
bebiş varsa bile o çizginin oluşması için cok erken benceee..
olumunekankayizsmile

düşünmicem diyene bak aynada kendini mi inceliyorsun sen fisfisfis
bebiş varsa bile o çizginin oluşması için cok erken benceee..
olumunekankayizsmile

Yok kız onun için bakmadım bende son iki haftadır alerji sardıda sıcaktan geliba kaşıniyorum ve kıp kırmızı oluyorum ona bakıyordum da fark ettim garibime gitti

kız o çizgi hamilelikte çıkıyor aslında hamilelik ilerleyince olur ama bazı kadınlarda hemen oluşuyor ay inşallah bebiştri kız senin günün ne zamandı?

kız o çizgi hamilelikte çıkıyor aslında hamilelik ilerleyince olur ama bazı kadınlarda hemen oluşuyor ay inşallah bebiştri kız senin günün ne zamandı?

Ayy inşallah allah söyletmiştir canım daha erken aslinda ben hemen regl bitişi tutuysa olur diye düşünüyorum şuan 12 günüm var ama ışte bir umut

kızlar nasılsınız şimdi sonucumu alıp geldim ama malesef negatif.aksam 8e doktorumdan randevu aldım ultrasona gırıcem.kasıklarım şiş ve agrıyo.bakalım o nedıyecek.yarın da adet gunum bakalım ne olacak pek uzulmedım cunku cıkmayacıgını bılıyodum.gorusuruz kıslar

Ayy inşallah allah söyletmiştir canım daha erken aslinda ben hemen regl bitişi tutuysa olur diye düşünüyorum şuan 12 günüm var ama ışte bir umut

o çizgi bendede var canım.herkezde oluyoda doguma cok az kala ıyıce kararıyo rengi ordan da anlıyolar doğumun yaklaştıgını...

hayırlısı olsun be bacım du bakalım aksam bi ogren neler varmıs neler yokmus.
inşallah bizide haberdat et

üzülme canım hayırlısı neyse o olsun zaten ilk korunmasız ayındı yanılmıyorsam? Sende yasmin kullanıyordun değilmi?

mafoldumben
üzülme canım hayırlısı neyse o olsun zaten ilk korunmasız ayındı yanılmıyorsam? Sende yasmin kullanıyordun değilmi?

ewt cnm yasmın kullandım.hayırlısı allahtan gelıyo hersey.verende o alanda o.....yuruken bile acıyo kasıklarım bakalım aksam ne dıyecek doktorum....

canlarım tsk ederım msjlarınız destegınız ıcın.cıkıyorum ben sımdı haber ederım sıze öptüm

canım valla 4 den beri seni bekliyordum.bu arada ben özel hastanede gecen sen test yaptırmıstım 4 haftalık hamile olmama ragmen değilsiniz demişlerdi, iç güdüsel olarak başka yerde yine yaptırdım hamile çıktım. seni umutlandırmıyorum sakın yanlış anlama. çok bilinçli birisin tebrik ederim akşama doktora gitmek istemen çok doğru bir yaklaşım. şimdiden geçmiş olsun canım

ewt cnm yasmın kullandım.hayırlısı allahtan gelıyo hersey.verende o alanda o.....yuruken bile acıyo kasıklarım bakalım aksam ne dıyecek doktorum....

canım bende uzun yıllar yasmin kullandım bırakınca adetten kesildim doktorum ultrasonda baktı bi sorun yok kist falan yok yani hala adet olmadım bende haftaya tekrar gideceğim

mrb bayanlar.. sat 14 temmuz korunmasız ilişkiye girme günlerimiz 23 temmuz ve 27 temmuz... hamile kalma olasılığım varmıdır???

hayırlısı olsun uşakcım üzülme canım çok doğr bir karar vermişsin dr dan randevu almakla canım hadi inş kötü bişey yoktur canım rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…