Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar nbr size yoldan yazıyorum şuan balıkesirdeyim ayyyy canım çok sıkıldı otobüstee yaaa var mı bir gelişme diye bakim dedim

kızlar nbr size yoldan yazıyorum şuan balıkesirdeyim ayyyy canım çok sıkıldı otobüstee yaaa var mı bir gelişme diye bakim dedim

slm kızlar nevar neyok ben otobüsteyim ankaraya gidiorum

kaydirigubbakcemile3 ay çok komiksiniz ikinizde otobüste burayımı düşündünüz olumunekankayizsmile iyiyiz sizden naber yolculuk nasıl

hakkaten kızzzz nasıl denk geldik kaydirigubbakcemile3 bide aynı otobüste çıkıyormuşuz olmaz da ayrı yerlere gidiyoruz ikimizde

neyse kızlar ben çıkıyorum ekrana bakmaktan daha çok bulandı midem sonra görüşürüzzzz

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünüz otobüstekilere tekrar iyi yolculuklar

ömürsünüz kıslar varya otobüste bile topik aklınızda yhaa valla hepimiz çok alışmışız demek ki açmadan duramıyorum bende

kızlarrr benim dün yine saat 2 gibi düşük olan bebişimdeki gibi kahve lekem geldi doktora gittikk yine ilaç verdi bide popodann iğne yedimm doktordan geldikk yattımm hep sadece zorunlu ihtiyaçlarımm içinn ayağğa kalkıyorumm çok çok çokk dua edinn nolurr bana

canım benim bol bol dinlen evin bırak pislik içinde kalsın, yemeğin olmasın hiç boşver. bu zor günleri atlatacaksın canım dualarım seninle...

bu arada canım ben 41 yasin adamıştım onu şuan okuyorum. siz ne için okuyorsunuz

Son düzenleme:
kizlarrrr gerek kalmadi test yapmama biraz evvel kanamam geldi sanirim kahverengi ama kirmiziya donusur amannnnn kendi kenimizi kandiriyoruz vucudumuzdaa bize orta oluyor

kızlar ben geldimmm artık tatil bitti evimdeyim sizle bişey paylaşmak istedim benim midem bulanıyor kızlar yaa beni hiç yol tutmaz ama otobüstede bulanıyordu şimdide bulanıyor sanki öğürücekmişim gibi his var içimde acaba hamilemiyim ki

X