Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım ben evleneli bir seneyi geçti ama hala aynı hiçbir değişiklik olmadı iki tarafta da

ben burdayım, bu arada hoşgeldin diyenlere çok teşekkür, iyiki üye olmuşum çok sıcak bir forum burası... :)

kızlar beni bırakıp nereye gittiniz ya iyi madem cevap verende yok zaten bende çıkıyorum o zaman

heeyt efkar yok...
bakma sen ana yuregı dayanabılırmı.bi zaman sonra tum sular durulur merak etme.helede bi bebiş olursaa inşallah.zemuszemus

ya canım o kadar farklı bi durum ki anlatamam geçen ki düşüğümde hamile olduğumu duyunca ne demiş yeğenime biliyon mu sanki bebek olsa bana göstereceklermi ki demiş ay bi kötü oldum anlatamam

ya canım o kadar farklı bi durum ki anlatamam geçen ki düşüğümde hamile olduğumu duyunca ne demiş yeğenime biliyon mu sanki bebek olsa bana göstereceklermi ki demiş ay bi kötü oldum anlatamam

hiç mi gorusmuyorsun be bacım siz.
sık sık gıtsenız gonlunu almaya calıssanız belkım naz yapası gelmıstır anacazının.
hadı baba desen biraz tırsarımda analar hıc dayanamaz yufka yureklı olur.
baksana kadının sankı bana gostereceklerde dedıgınde bıle sitem var.
sen hergun ara mesela haftasonları sık sık gıdın gonlunu alın kadının ..sonra bak gor yelkenler ınıverır ınsallah

annen çok kızmış sana valla bacım madem yakınsınız görüşüyorsunuzdur ya ben ne yapam şimdi aramda çok uzak mesafeler var göremiyorum bilem dua etsin valla başka ilde değilsiniz o zaman ne yapacakmış valla

akidecikten hiç ümidim yokta yapmaz o tahlıl kayınvalıdesı ondaymıs.
usak gelır ınsallah hemen ..
funmakta gelmedı oda test yapacaktı bugun

ya öyle işte hayat ne yapalım alın yazısı bazı şeylerin önüne geçilmiyor ama herhalde ayrılsam babam çok mutlu olur hep diyor zaten bütün dünya senin evliliğini kabullense bana göre yanlış bi seçim yaptın o öyle deyince bende oturup saatlerce ağlıyorum eşimin haberi bile yok babamın öyle düşündüğünden ya bu adamın içkisi (bira içiyor ama zararı olmuyor) yok gezmesi tozması yok kumarı karı kız ayağı işinden eve evden işe banada uysal davranıyor çalışıyorum çok yardımcı oluyor evde arkasını toparlmama falan gerek kalmıyor ne istiyorlar bilmiyorum
mehtamcım seni çok iyi anlıyorum bence ailenden uzak bi yere taşın bacım yoksa hep devam eder ama uzakta olunca kafan rahat olur bak eşinlede aran iyiymiş allah bozmasın canım dert sahibi olmaktan iyidir
ya bilmiyorum çok ikilemde kaldım bi yandanda anneme yakın olmak işime geliyor ben çalışırken yemeğimi yapıyor çocuk oluncada bakarım sen çalışırsın diyor tabi uzak olunca bunlar mümkün olmayacak offf çok zor vallaha
Kızlar benim görücü usulü ama ben kendim bulsaydım belki bu kadar mutlu olmazdım eşimi çooook seviyorum anlıyaçaginız annemlerde çok sever eşimi allah bozmasın
vallaha tahtaya vur maşallah nazar değmesin ne güzel ideal bi hayat işte tebrik ederim ağzının tadı bozulmasın kıymetini bil
canım ben evleneli bir seneyi geçti ama hala aynı hiçbir değişiklik olmadı iki tarafta da
olmazda canım değişiklik ağzında kuş tutsan altına köprü olsan yine yaranılmaz ne diyeyim peki senin ailen eşinin ailesiyle görüşüyormu benim bide o derdim var hiç görüşmüyorlar babam yanıma bile gelmesinler diyor annem yılda 1-2 kez kaynanamla görüşüyor

ben burdayım, bu arada hoşgeldin diyenlere çok teşekkür, iyiki üye olmuşum çok sıcak bir forum burası... :)
tekrar hoşgeldin canım evet sanki hepimiz bir birimizi eskiden beri tanıyor gibiyiz kaydirigubbakcemile3 biraz dertli zamanımıza denk geldin ama idare et aslında çok neşeliyizdir hele kocişlerden çekiştirmeye başlayınca sırnaşık şey

ah canım kıyamam bende hep diyorumki benim bebeğim olunca babam sevmez sırf babası eşim diye delikafadulden

ya kızlar 2 hafta da bir anca gidebiliyorum çünkü eşimde benimle zaman geçir diyor artı hafta içi temizlik falan yapamadığım için herşey haftasonuna kalıyor yani her hafta gitmek olmuyor işte anlatıyorum bak anne işim var temizliğim ütüm herşeyi haftasonu yapıyorum diyorum yine de anlamıyo yok mehtapcım gelmiyor annemler kayınvalidemlerle aynı binadayım bende bana bile gelmiyor annem

mehtapcım işin zor valla bacım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun üzme kendini daha fazlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…