sen evleneli ne kadar oldu benim ocakta 4 yıl bitecek babamın tarafıyla hiç konuşmuyorum onlar illa sülaleden biri olsun diye tutturdu sanki ortalık malıyım kardeşim sırf gözlerine girmek için akrabadan evlendi şimdide bebişleri olacak kışın hayata küsüyorum bu durumlarda gerçekten ne zaman benim hayatım düzene girecek diyorum
kızlar efkarlandım yaa bu konu açılınca çok kötü oluyorum
kızlar beni bırakıp nereye gittiniz ya iyi madem cevap verende yok zaten bende çıkıyorum o zaman
heeyt efkar yok...
bakma sen ana yuregı dayanabılırmı.bi zaman sonra tum sular durulur merak etme.helede bi bebiş olursaa inşallah.zemuszemus
ben burdayım, bu arada hoşgeldin diyenlere çok teşekkür, iyiki üye olmuşum çok sıcak bir forum burası... :)
hee mesai bitiyo tabi bizi bahane bulma akıllım ..
usagın tahlıl sonucları gelecek.sende yarın ogrenırsın artık.
ya canım o kadar farklı bi durum ki anlatamam geçen ki düşüğümde hamile olduğumu duyunca ne demiş yeğenime biliyon mu sanki bebek olsa bana göstereceklermi ki demiş ay bi kötü oldum anlatamam
ya canım o kadar farklı bi durum ki anlatamam geçen ki düşüğümde hamile olduğumu duyunca ne demiş yeğenime biliyon mu sanki bebek olsa bana göstereceklermi ki demiş ay bi kötü oldum anlatamam
ya öyle işte hayat ne yapalım alın yazısı bazı şeylerin önüne geçilmiyor ama herhalde ayrılsam babam çok mutlu olur hep diyor zaten bütün dünya senin evliliğini kabullense bana göre yanlış bi seçim yaptın o öyle deyince bende oturup saatlerce ağlıyorum eşimin haberi bile yok babamın öyle düşündüğünden ya bu adamın içkisi (bira içiyor ama zararı olmuyor) yok gezmesi tozması yok kumarı karı kız ayağı işinden eve evden işe banada uysal davranıyor çalışıyorum çok yardımcı oluyor evde arkasını toparlmama falan gerek kalmıyor ne istiyorlar bilmiyorumya işte anne babalarda haklı hep cocugu ıcın en iyisini dusunuyorlar.bakalım bızım cocugumuz olunca ınsallah neler yapıcaz ..ama artık sen evlenmıssın yuvanı kurmussun bazı seylerı kabullenmelerı lazım.alttan almaları lazım.hatta damatlarına ıyı davranmalılar ki sana ii baksın.ayrılıp baba evıne gerı donsen Allah korusun cok mu mutlu olacaklar sankı
ya bilmiyorum çok ikilemde kaldım bi yandanda anneme yakın olmak işime geliyor ben çalışırken yemeğimi yapıyor çocuk oluncada bakarım sen çalışırsın diyor tabi uzak olunca bunlar mümkün olmayacak offf çok zor vallahamehtamcım seni çok iyi anlıyorum bence ailenden uzak bi yere taşın bacım yoksa hep devam eder ama uzakta olunca kafan rahat olur bak eşinlede aran iyiymiş allah bozmasın canım dert sahibi olmaktan iyidir
vallaha tahtaya vur maşallah nazar değmesin ne güzel ideal bi hayat işte tebrik ederim ağzının tadı bozulmasın kıymetini bilKızlar benim görücü usulü ama ben kendim bulsaydım belki bu kadar mutlu olmazdım eşimi çooook seviyorum anlıyaçaginız annemlerde çok sever eşimi allah bozmasın
olmazda canım değişiklik ağzında kuş tutsan altına köprü olsan yine yaranılmaz ne diyeyim peki senin ailen eşinin ailesiyle görüşüyormu benim bide o derdim var hiç görüşmüyorlar babam yanıma bile gelmesinler diyor annem yılda 1-2 kez kaynanamla görüşüyorcanım ben evleneli bir seneyi geçti ama hala aynı hiçbir değişiklik olmadı iki tarafta da
tekrar hoşgeldin canım evet sanki hepimiz bir birimizi eskiden beri tanıyor gibiyiz kaydirigubbakcemile3 biraz dertli zamanımıza denk geldin ama idare et aslında çok neşeliyizdir hele kocişlerden çekiştirmeye başlayınca sırnaşık şeyben burdayım, bu arada hoşgeldin diyenlere çok teşekkür, iyiki üye olmuşum çok sıcak bir forum burası... :)