Cuma günü gidicem sorarım canım ben sarışın olduğum için çok kılı değilimdir ama çok olunca belli oluyor
yapmazmıyım cnm evde kac tane ama cıkmadı adetım yarınya cıkmayabılır dedıler.adetıme 10/12 gun kala kanda baktırdım oda cıkmadı erken dedıler
hoşbulduk tatlım iyiyim dün misafir vardı yorulmuşum biraz belim ağrıyo ama geçer birazdan sen nasılsın? kilolardan mı konuşuyosunuz? ben 2 hafta önce 2. kontrolüme gittim dr kızdı yarım kilo vermişin diye. kusmam olmadığı için yemek yemediğimi ve kendimi fazla yorduğumu düşündü kilo kaybı ancak kusma durumlarında normal karşılanıyomuş. bende 1.65 m. 49 kiloyum. senin bulantılar ne alemde azracım?
hoşbulduk tatlım iyiyim dün misafir vardı yorulmuşum biraz belim ağrıyo ama geçer birazdan sen nasılsın? kilolardan mı konuşuyosunuz? ben 2 hafta önce 2. kontrolüme gittim dr kızdı yarım kilo vermişin diye. kusmam olmadığı için yemek yemediğimi ve kendimi fazla yorduğumu düşündü kilo kaybı ancak kusma durumlarında normal karşılanıyomuş. bende 1.65 m. 49 kiloyum. senin bulantılar ne alemde azracım?
günaydın kızlar naber nasıl gidiyor yeni haberler varmı dün akşamdan beri vallaha geçmişi okumaya uğraşıyorum ama ne çok sayfa var öyle
Dimi olsada belli olmuyor dikkatli bakmayınça
kac aylık hamişsin cnm
9+1 cnm. sen hamile misin? geçmişi okuyamadımda çok yavaş bugün bağlantım
sen çok zayıfsın tatlım ya. bende 2 gündür kusma yok ama tansiyonum 4 ve 5 düşüyor yarı baygınlık yaşıyorum. özellikle akşam saatleri. doktorum normal dedi. onun dışında iyiyim cnm
Hayırdir inşallah canım sen anlat bakalım neymiş hayır diyelim hayır olsun
rüyamı anlatacağım yorumlayan varmııı
ewt cnm epilasyona fılan gerek kalmıyo bacaklarda yanı ben öleyim cok rahatım
günaydın kızlar naber nasıl gidiyor yeni haberler varmı dün akşamdan beri vallaha geçmişi okumaya uğraşıyorum ama ne çok sayfa var öyle