usak cım adet belirtileride olabilir umutlanma kan kesin sonuç verir. ama kasık ağrısı gebelikdede oluyo. bence en güzeli düşünüp kendini üzcene kanda baktı.rahatlıyalımm bizde
bana acil cevap yazın kızlar.318. sayfanın sonunda sorum nolurrrr...
usakcım her zaman idrar testinde gözukmeyebiliyormus adet oncesınde.bence sen hemen bir kan tahlılı yaptır.yoksa bile kasık agrıların ıcın doktora gozukmende fayda var bence.hani beraberlik sonrası benimde kasıklarımda agrı oluyor ama cok siddetli değil o yuzden goz ardı edebiliyorum.haa şişlige gelince gebelik belirtisi mii bilemiyorum ama adet oncesi şiş olmanda cok normal.sen bi kan testi yaptır inşallah kesin sonucu alırsın.
slm kızlar hayırlı günler
bişey soracagım sıze benim adet yarın.4 yıldır dkh yasmin kullandım gecen ay hazıran sonu hapım bitti.1temmuz sat ilk günü.14/15 temmuz yumurtlama dedi doktor.öncesini ve sonrasını cok ıyı degerlendirdik.karnım ve kasık bölgem dolgun hatta sag kasıgım daha belirgin.kasık agrım vardı karnım da gazlı.gecen pazar cok şiddetli kasık sancısı cektım ama 2 gundur ıyıydım taki dün geceye kadar.ayıptır sölemesi dün gece ilişkiden sonra sol kasıgıma öle bi agrı girdiki mahvoldum agladım resmen.normalde göğüslerim şişerdi bu ay oda olmadı.evde ıdrar testide yaptım ama negatif.göbek yoktu bende sıfır göbek vardı.şu 10 gündür 1 bardak suda içsem 3/4 aylık hamile gibi karnım kasıklarım dısarda anlamadım varmıki bişey ya.kan testi yaptırcem cıkar inş yarın adet günümya cıkmazsada yumurtalıklarda bişey var ozaman.hiç böle olmazdı bu ay nebileyim umutlandım ya.cevap yazın bana neolur
cnm hapı yeni bırakmıssın bu ay olmaması normal bazı adedin yakın olduğu dönemlerde sancıda normal ilişkide bence bekle derim inşl hamilesindir ama değilsende üzülme daha cok yeniiii yumurtalıklafında bi sorun olduğunu düşünmüorm
Uşak canım aynı ben de öyleyim 4 gündür 3 4 aylık gibi karnım var ama canım hamile olduğuma inanmıyorum çünki ben regl 15 gün kala başladı ama inşallah sende vardır ne zamandan beri şişlik var sende istersen gününde gelmiş test yap rahatla
canım adetim yarın ama daha önce adetime bikaç gün kala şişerdim.yumurtlamam 15 temmuzdu.ben 20 sinde şişmeye basladım.adetımden 9/10 gün önce.hayırlısı canım doktorum hapı bırakınca hemen kalırsın dedı ama tabı bunyeye gore degısıo.
inşl kalmııssındır cnm dilerim allahtan duysun sesini
amannn canım sıkılıyor, hadi gülcüm evcilik oynayalım, en azından ben ebrardan biraz daha boyluyum 1.63 uygun mu yerimseniben
test bugun yaptırıcam canım.ben yumurtladıktan 4/5 gun sonra şişmeye basladım canım.
:1hug:
amin cnm inşallah anne olmak ısteyen herkeze hayırlısıyla anne olmak nasıp etsın allahım
Hııı olabilir canım benim silik 22sinde başladı yumurtlamam sa 26 idi anlayamadım yaaa regl e işe 12 günüm var henüz
hehe gel cnmm oynayalımm hepiniz uygunsunuz banaŞeniz
usakcım canım bendeki belirtiler diyeceğim ama umutlandırmakta istemem. hadi hayırlısı en iyisi test yaptır canım en acil tarafından