Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok dua ettım bebek içinde ettim inş hayırlıysa hakkımda hamile olayım dıe.sabah gördüm bu rüyayı bana evime hediye getiriyolar hediye olarakta bi balık ama normal değil.altın gibi pırıl pırıl parlıyo kanatlı böle uçan balık.daha sonrada evime kız cocugu getırdıler kucakladım sevdım onu sonra uyanmısım hayırlara cıksın inşlh
Ay kız ben rahat edemiyorum yinede şimdi biraz kıllandim ama epilasyon aletim bozuldu yeni alicam ben arzum kullanıyordum ama memnun değildim sizin bana tavsiye ediceginiz varmı yeni almam lazım ama kullanışlı olması lazım birde gebelik olursa gecelikte ağda yasak galiba
çok güzel bir rüya görmüşsün canım hadi inşallah böyle güzel haberlerinide alırız
canım hayırdır inş. güzel bi rüya maşallah balık kısmettir derler çocukta güzelse güzel habermiş
Canım hayırdir diyelim hayırlı olsun valla
hamile kaldığımdan beri ağzıma bir gram tatlı koymadım suanda iğreniyorum. yemek kaşığıyla nutella yerdim şimdi kaçıyorum. sanırım kan şekerim düşüyor, yoksa mümkün olduğu kadar salatayı makarnayı hep tuz dökerek yiyorumbendede tansyon düşüklüğü çok oluyo gözümün önü kararıyo. annem çok tuzlu yiyorum şişerim diye kızıyodu ama doktorum gerekiyosa bi çimdik tuz al ağzına dedi bende tuzluya devam ediyorum çok abartmadan tabi seninde aklında bulunsun cnm
azracım dikkat et kendine lütfen yaa tuzlu yesene sürekli bide bol bol su iç
braun tavsiye ediyorum canım 5 yıldır tık demedi. ağda niye yasak olsun ki ben hep sir yaptırırım ve her hamileyide görürüm kuaförde :CüvCüv:
slmm herkeze hayırlı günler..boshayallersmile
slmm herkeze hayırlı günler..boshayallersmile
kızlar sonucum 4bucukta cıkacakmıs dua edın banaa....................
merhaba canlarrrr,muhabbet ağdadan mı gidiyor bugün.bu arada annemler de bir saate buradalar inşaallah...kahvaltı hazırlıyorum onları yavaş yavaş.size bi bakıyım dedim
Canım kuaförler bile hamileyken ağda yapmıyorlar kimyasalı çocuğa zarar verebilirmiş ben istemiyorum bu yüzden de ama sen bilirsin yine de
geçmişe bakmadım,hayrola canım,bebişmi var yoksa