inş sende hamişsindir canım allahım duysun dualarımızı.belkıde yumurtlayacağın için olmustur o şişlik.umudmuzu kaybetmiyelim dimi......
Kız maşallah sende de iyi boy var ben de 1.68 boyundayım ve 69 kiloyum canım
inşlh canım cok sgl.bugun test yaptırıyorm.....hele dün ilişkiden sonra agladım ya sol kasıgımı sankı afedersın alt tarafımdan söküp aldılar ya öle acıdı.hiç böle agrımazdı daha önce
kaydirigubbakcemile3kızlar bide ben söylim boy 1,50 kilo 50 di ilk evlendiğimde sonra vitamin gebelik falan derken 54 kiloyum şimdi
inşlh canım cok sgl.bugun test yaptırıyorm.....hele dün ilişkiden sonra agladım ya sol kasıgımı sankı afedersın alt tarafımdan söküp aldılar ya öle acıdı.hiç böle agrımazdı daha önce
o ağrı yüzünden geçen sene tüm batıma girdim (ultrason gibi bir alet) meğer hamileymişim, birde yumurtlama dönemlerinde olabileceğini söylemişti bir doktor
ayy canım benim ya hemen bi kan baktır inş. bebiş vardır ama yoksa da ona göre doktora gidersin böyle acı çekilir mi ya
Maşallah canım iyisin minyon tiplisin galiba
eyvahedigeldismile
canım benim yumurtlamam 15 temmuzdu.gecti.zaten 20 temmuz gibi şişmeye basladım karnım gurul gurul şişkinlik var.bırde 2/3 sabahtır sıkısık uyanıyom sabahları hemen wc ye giriyorum...
Canım ya artık ben belirtilere gülüp geçiyorum çünki şu 3 aydır hiç yaşamadigim kadar belirti yaşadım umursamıycam ancak günüm gecikirse belirti sayıcam belki o zaman olur boşuna umutlaniyorum
test yapmadınmı hala valla iyi sabırlısın
canım benimki de biraz fazla minyon bacım napalım sulak yerde büyümedik ki anca bu kadar oldu işte kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaaar nasılsınız?
Kızlar ya benim son 1 2 aydır bel ve göbek bölgende kıllanmalar oldu acaba birden kilo vermektenmidir bu konu hakkında bilgisi olan varmı özellilede son bir haftadır dahada çoğaldı
hoşgeldin canım nasılsıııııııııınnn
bende 170cm 54 kg idare edermi:))))
canım daha ne olsun yaa