Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

çok güzel bir rüya görmüşsün canım hadi inşallah böyle güzel haberlerinide alırız

canım hayırdır inş. güzel bi rüya maşallah balık kısmettir derler çocukta güzelse güzel habermiş

Canım hayırdir diyelim hayırlı olsun valla

braun tavsiye ediyorum canım 5 yıldır tık demedi. ağda niye yasak olsun ki ben hep sir yaptırırım ve her hamileyide görürüm kuaförde :CüvCüv:

azracım haklısın wallaha msn de gibiyiz keza ben msn de yazışmayı untcam nerdeysebilmiyorumkismile

hamile kaldığımdan beri ağzıma bir gram tatlı koymadım suanda iğreniyorum. yemek kaşığıyla nutella yerdim şimdi kaçıyorum. sanırım kan şekerim düşüyor, yoksa mümkün olduğu kadar salatayı makarnayı hep tuz dökerek yiyorum

azracım dikkat et kendine lütfen yaa tuzlu yesene sürekli bide bol bol su iç

ayran elimden düşmüyor canım birde 2 lt su içiyorum karnım şiş geziyorum artık akannehir

braun tavsiye ediyorum canım 5 yıldır tık demedi. ağda niye yasak olsun ki ben hep sir yaptırırım ve her hamileyide görürüm kuaförde :CüvCüv:

Canım kuaförler bile hamileyken ağda yapmıyorlar kimyasalı çocuğa zarar verebilirmiş ben istemiyorum bu yüzden de ama sen bilirsin yine de

merhaba canlarrrr,muhabbet ağdadan mı gidiyor bugün.bu arada annemler de bir saate buradalar inşaallah...kahvaltı hazırlıyorum onları yavaş yavaş.size bi bakıyım dedim

Canım kuaförler bile hamileyken ağda yapmıyorlar kimyasalı çocuğa zarar verebilirmiş ben istemiyorum bu yüzden de ama sen bilirsin yine de

canım ben yaptırıyorum şuanda çevremde 2 hamile arkadaşım var hatta aynı güzellik merkezine gidiyoruz.bir yerin hijyen olması daha önemli. op.dr ahmet suphi toprak zararsız olduğunu açıkladı canım

eyvahedigeldismile
geçmişe bakmadım,hayrola canım,bebişmi var yoksa

bazı belirtiler var canım yarın da adet gunum sat 1 temmuzdu kasıklrım ve karnım dolgun.karnımda gazda var 10 gundur şişim yani hayırlısı sen hamılesın dımı belırtıler nelerdı

oooo reyyan hanım nabersin.

arkadaşlar cümleten hoşbulduk bugün yine adamla kavga ettim ettim barıştım hamileliktenmi ne sulu göz oldum artı dr.a gitmedim daha ya kayınvalidemi bekliyorum iyi bi dr. bakıcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…