Haklısında gülcüm ben şok oldum o şoktan çıkmakta birkaç günümü aldı aman umrunda değil zaten artık görsemde tanımıyorum o insanı
akide 9 ay sonra doğum sancısı cekerken bile ''test yapmam test yapmaaam'' diye çırpınıyor olacak zannımca
yok yani suna üzülüyorum eminimki her adet olmadıgı gün kendi inkar etsede bilinc altında hamileliğe hazırlıyor, inandırıyor kendinı. sonucta adeti psikolojık olarakda gecikiyor olabilir.boyle olunca ınsanların yasadıkları hayal kırıklıgının daha fazla oldugunu dusunuyorum ben.
bana ıspartada koca karının biri sordu kaynanamda vardı bebek yokmu dedi yok dedim. şöyle bana baktı senin olmaz çocuk dedi ozamanlar yeni yürümeye başladım ayam iyleşti ve 6 ayda çok kilo almıştım. zorla sordum neden olmazmış die biliyom cevabını da zorladım yinede çok şişmansın olmaz demezmi. sen allahdan iyimi bilcen dedim anından kalktım ve ozamandan beri görsemde görmemezlikden gelom bulunduğu ortamda bile kalkıp gidiyom. dengesizler çok
Allah insallah yuzumuzu guldurur opuldunuz gelirim sonra islerim var malum kayinvaldem burda muckkkk
Yaa dimi canım kiloyla mi ilgili oluyormuş kilo alınırda verilirde ben bi ara yeni evlenince birden 65den 82 kiloya çıktım banada sen hamilesin ama anlamamışsin dir diyorlardı ama öyle olsaydı şimdi beni 1 yaşında bebeğim olurdu tabi şimdi 13 kilo verdim ve 69a indim
ya kızlar bakın ne diyecem ben ilk defa test yaptığımda biraz beklemem gerektiğini bilmiyordum kaydirigubbakcemile3hemen tek çizgiyi görünce attım testi ertesi gün test gözüme çarptı şöyle bi baktım iki çizgi şok olmuştum yaa:kedi:
ya kızlar bakın ne diyecem ben ilk defa test yaptığımda biraz beklemem gerektiğini bilmiyordum kaydirigubbakcemile3hemen tek çizgiyi görünce attım testi ertesi gün test gözüme çarptı şöyle bi baktım iki çizgi şok olmuştum yaa:kedi:
yok gülcüm hepimizde var unutkanlık..
ebrar bi bebeğini dusurmustu ondan bahsediyor.
anladım cnmm testlerde bazen geç çıkabiliyo. bende düşen bebekde şok olmuştum kanamam var test ise 1 saniye içinde çıkmıştı.
canım gebelik testlerinin doğruluk süresi ilk 5 dk imiş.ondan sonra cıkan sonuç gecersizmiş..