Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar az önce akintim olduğunu hisettim wc ye gittim baktım sarı bir akinti var iltihap değil çünki geçenlerde tedavi oldum daha sonra dr geçmiş dedi ayrıca varkende sarı akintim yoktu kafam takmıyim diyorum ama herşey başına geliyor daha sonra hayel kırıklığıda istemiyorum

takma arkadaşım kafana unut biraz, biliyorum demesi kolay da başka çare yok

ayy cnmm çook geçmiş olsunn allah bidaha göstermesin peki gebelik nasıl önerdiler budurumda.

gülcüm sağol canım tedavim bitti iyileştim ama her 3 ayda bir mutlaka smear yapılacak ve normal doğum yapamayacağım. bunada şükür. şuan gebeliğimde eğer tekrar nüksedecek birşey olursa ya erken doğum yada başlangıçsa bebeği alır. ama tamamen kanser virüsü temizlendi canım korkmuyorum rahatım

Ayy kızlar aynı dert bende de var ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorum hiç iştahım yok ne yemek nede yapmak istemiyorum

burdayım burdaa caay molası verdim.sıcaktada hic gitmiyo ama neyse ..idare edicez..fff bide şimdi aksama ne yemek yapsam derdi var.
ohh ebrarın dun mısafırden kalan yemekleri vardır.
afiyet olsun şekerim ben işlerden daha içemedim. ben dünden hazırladım yemeğimi. zaten kocamda yok yalnızım.

yok kız kalan yemeklerimi kayınvalideme verdim bi tek dolma kaldı
kızz yemek derdi çıkarcan kendine nie verdinki yerdiniz bizede verirdin hehe

Kızlar az önce akintim olduğunu hisettim wc ye gittim baktım sarı bir akinti var iltihap değil çünki geçenlerde tedavi oldum daha sonra dr geçmiş dedi ayrıca varkende sarı akintim yoktu kafam takmıyim diyorum ama herşey başına geliyor daha sonra hayel kırıklığıda istemiyorum

cnmm gebelikde olur böle şeylerrrrrr keşke hamiş olsakda akıntımız gelse dimiiyerimseniben
sizin mesai kacta bitiyor.

benim mesai cnm normalde 6 ama bazı günler 7,30 kaderr
gülcüm sağol canım tedavim bitti iyileştim ama her 3 ayda bir mutlaka smear yapılacak ve normal doğum yapamayacağım. bunada şükür. şuan gebeliğimde eğer tekrar nüksedecek birşey olursa ya erken doğum yada başlangıçsa bebeği alır. ama tamamen kanser virüsü temizlendi canım korkmuyorum rahatım
ohh şükürr allah beterinden korusunn bunla gelmiş geçmiş olsun cnm. kontrollerini ol yinede ihmal etme.
Ayy kızlar aynı dert bende de var ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorum hiç iştahım yok ne yemek nede yapmak istemiyorum

kahvaltılık bişiler yee cnmm ama besleyici olsun. ben hiç düşünmüyom artık ne yapcam diee benim herif ne bulsa yiyo ayırt etmez. de

afiyet olsun şekerim ben işlerden daha içemedim. ben dünden hazırladım yemeğimi. zaten kocamda yok yalnızım.

kızz yemek derdi çıkarcan kendine nie verdinki yerdiniz bizede verirdin hehe

cnmm gebelikde olur böle şeylerrrrrr keşke hamiş olsakda akıntımız gelse dimiiyerimseniben

benim mesai cnm normalde 6 ama bazı günler 7,30 kaderr
ohh şükürr allah beterinden korusunn bunla gelmiş geçmiş olsun cnm. kontrollerini ol yinede ihmal etme.

kahvaltılık bişiler yee cnmm ama besleyici olsun. ben hiç düşünmüyom artık ne yapcam diee benim herif ne bulsa yiyo ayırt etmez. de

Canım ışte hamile olsam olsun ama henüz birşey yok ortada varmı diye merak ediyorum... Benimkide yerde akşam işe gidicek yemek yapmam lazım

o zaman bu aksam ki menüyü açıklıyorum aklinialirimsmile
bol yeşil salata üzerine tost makinesinde yagsız kızartılmıs nugget..
hem kolay hem pratik hemde diyetetikkaydirigubbakcemile2
bu gidişle adam beni sokaga koyacak haberim yok.hergun boyle hergun boyle.kaydirigubbakcemile
bazı arkadaslar ismi lazım değil ebrar gibi dolma yapıp kotayı yükseltiyorlar. ayıp yanii ..kınıyorum :eek:lmaz:

ayy canım canın mı çekti yoksam söylemesemmi ki biber dolmam var diye walla yakın olsak getirirdim sana

kepekli ekmeğim canımbizim 4 te bitiyo mesai eee devlet hastanesi işte

çok sağol arkadaşım. ben de ablama gidicem misafirleri varmış annem de biber dolması yapmış orada yerim artık

X