- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar az önce akintim olduğunu hisettim wc ye gittim baktım sarı bir akinti var iltihap değil çünki geçenlerde tedavi oldum daha sonra dr geçmiş dedi ayrıca varkende sarı akintim yoktu kafam takmıyim diyorum ama herşey başına geliyor daha sonra hayel kırıklığıda istemiyorum
sizin mesai kacta bitiyor.
ayy cnmm çook geçmiş olsunn allah bidaha göstermesin peki gebelik nasıl önerdiler budurumda.
gülcüm sağol canım tedavim bitti iyileştim ama her 3 ayda bir mutlaka smear yapılacak ve normal doğum yapamayacağım. bunada şükür. şuan gebeliğimde eğer tekrar nüksedecek birşey olursa ya erken doğum yada başlangıçsa bebeği alır. ama tamamen kanser virüsü temizlendi canım korkmuyorum rahatım
ayy ebrarrr ne dolman var :ecrin_bebek:
afiyet olsun şekerim ben işlerden daha içemedim. ben dünden hazırladım yemeğimi. zaten kocamda yok yalnızım.burdayım burdaa caay molası verdim.sıcaktada hic gitmiyo ama neyse ..idare edicez..fff bide şimdi aksama ne yemek yapsam derdi var.
ohh ebrarın dun mısafırden kalan yemekleri vardır.
kızz yemek derdi çıkarcan kendine nie verdinki yerdiniz bizede verirdin heheyok kız kalan yemeklerimi kayınvalideme verdim bi tek dolma kaldı
Kızlar az önce akintim olduğunu hisettim wc ye gittim baktım sarı bir akinti var iltihap değil çünki geçenlerde tedavi oldum daha sonra dr geçmiş dedi ayrıca varkende sarı akintim yoktu kafam takmıyim diyorum ama herşey başına geliyor daha sonra hayel kırıklığıda istemiyorum
sizin mesai kacta bitiyor.
ohh şükürr allah beterinden korusunn bunla gelmiş geçmiş olsun cnm. kontrollerini ol yinede ihmal etme.gülcüm sağol canım tedavim bitti iyileştim ama her 3 ayda bir mutlaka smear yapılacak ve normal doğum yapamayacağım. bunada şükür. şuan gebeliğimde eğer tekrar nüksedecek birşey olursa ya erken doğum yada başlangıçsa bebeği alır. ama tamamen kanser virüsü temizlendi canım korkmuyorum rahatım
Ayy kızlar aynı dert bende de var ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorum hiç iştahım yok ne yemek nede yapmak istemiyorum
kahvaltılık bişiler yee cnmm ama besleyici olsun. ben hiç düşünmüyom artık ne yapcam diee benim herif ne bulsa yiyo ayırt etmez. de
afiyet olsun şekerim ben işlerden daha içemedim. ben dünden hazırladım yemeğimi. zaten kocamda yok yalnızım.
kızz yemek derdi çıkarcan kendine nie verdinki yerdiniz bizede verirdin hehe
cnmm gebelikde olur böle şeylerrrrrr keşke hamiş olsakda akıntımız gelse dimiiyerimseniben
benim mesai cnm normalde 6 ama bazı günler 7,30 kaderr
ohh şükürr allah beterinden korusunn bunla gelmiş geçmiş olsun cnm. kontrollerini ol yinede ihmal etme.
kahvaltılık bişiler yee cnmm ama besleyici olsun. ben hiç düşünmüyom artık ne yapcam diee benim herif ne bulsa yiyo ayırt etmez. de
Canım ışte hamile olsam olsun ama henüz birşey yok ortada varmı diye merak ediyorum... Benimkide yerde akşam işe gidicek yemek yapmam lazım
haticeeeeeeeeeeee linki atıyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/352523-gebelik-takip-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hosgeldin asya merabaa..
kaç yaşındasın acep.bir an önce kavusursun insallah bebişine
ayy canım canın mı çekti yoksam söylemesemmi ki biber dolmam var diye walla yakın olsak getirirdim sana
kepekli ekmeğim canımbizim 4 te bitiyo mesai eee devlet hastanesi işte
teşekkür ederim bayaabi uğrastırdım galiba saol denicem şimdi bakalım olcakmı:1hug: