Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

herkez gitti galiba kimse yazmaz oldu.
bende müsade isteyim.
yarın sabah görüşürüz kızlaar.
o zaman kadar iyi bakın kendinize..opuyorumnanaktan

Suçlu benmiyim ki ya annesine iniyordu ben inme bana yardım et iş yapalım dedim beni dinlemedi indi sonra gelince bende kapıyı açmadım 2 saat aşağıda annesinde bekledi sonra gel dedim geldi ve gönlümü aldı bi sorun kalmadı yani ben mi suçluymuşum

Suçlu benmiyim ki ya annesine iniyordu ben inme bana yardım et iş yapalım dedim beni dinlemedi indi sonra gelince bende kapıyı açmadım 2 saat aşağıda annesinde bekledi sonra gel dedim geldi ve gönlümü aldı bi sorun kalmadı yani ben mi suçluymuşum

ben diyorum ya bunların hepsi bi alem al birini vur ötekine benimkide hiç gitmez annesine gel gidelim bi kapıdan uğrayalım laf olmasın diyorum yok istemiyormuş çekemezmiş nasihatlarını
kaynanamda hep bana kızar sen istesen gelir getire bilirsin mecbur senin sözünü dinleyecek diye sanki çocuğumdan kolundan tutup laf dinle gel diyecem kaydirigubbakcemile

kizlar meraba kusura bakmayin misafiler geldi aniden cikip cikip gidiyorum o yuzden ben hala hastalanmadim belimin ortasi agriyor.HASTALANCAM DIYE ODUM PATLIYOR CENEMDE SIVILCE CIKDI

kız anacım az fena değilsin haaa..hem sen adamı eve alma hemde suclumuyum de kötükedihüso
ya bakma boyle dedıgıme haklısın aslında bıraz sana yardımcı olmalı. ama ben bu zamana kadar sunu ogrendım, esının aılesıyle asla arasına gırmeyeceksın.ben anneme gıdıyorum dedı ya sende gıdeceksın onların hakkında hep alttan alan sen gozukeceksın.cunku sonra yeri geldiğinde esin seni haklı gormeli seni korumalı.anlatabildimmi bacımolumunekankayizsmile

kız anacım az fena değilsin haaa..hem sen adamı eve alma hemde suclumuyum de kötükedihüso
ya bakma boyle dedıgıme haklısın aslında bıraz sana yardımcı olmalı. ama ben bu zamana kadar sunu ogrendım, esının aılesıyle asla arasına gırmeyeceksın.ben anneme gıdıyorum dedı ya sende gıdeceksın onların hakkında hep alttan alan sen gozukeceksın.cunku sonra yeri geldiğinde esin seni haklı gormeli seni korumalı.anlatabildimmi bacımolumunekankayizsmile

Haklısın canım ama zaten ben izin veririm benimki öyleki ona kalsa hep orda duracak hiç çıkmaz annesinden dün mesela işten geldi gel inelim dedi indik oturduk cay demledim içtik sabahta 10dk gidicem dedi bir saat sonra geldi öğlen de bana yardım etsin istedim gitti sorun buydu yani ama şimdi iyiyiz hatta işe yol edicem şimdi

kızlar moralim bozuk tatil bitiyor yarın evime dönüyorum aslında mutluyum kocişimi özledim ama şimdi 1 ay boyunca sıkı bir ders çalışma programım var canım sıkılıyor ooooffff hiç bitmeseydi iyiydi yaa

Haklısın canım ama zaten ben izin veririm benimki öyleki ona kalsa hep orda duracak hiç çıkmaz annesinden dün mesela işten geldi gel inelim dedi indik oturduk cay demledim içtik sabahta 10dk gidicem dedi bir saat sonra geldi öğlen de bana yardım etsin istedim gitti sorun buydu yani ama şimdi iyiyiz hatta işe yol edicem şimdi

ya Allah kolaylık versin valla buyuklerle beraber oturmak zor.kayın valıde -peder demiyorm tek yeri geliyor ınsan kendi anne babasınada kızıyor.Neyse Allah agız tadı versın ınsallah daimii..

Hoş geldin canım nerelerdesin gözüm seni aradı

amaaan bildiğin gibi işte annemlerleyim son günüm yarın dönüyorum şekerim bu arada kocişine yaptığını okudum koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: aferin bravo çok iyi yapmışsın bence o da gitmeseydi sana yardım etseydi demi ama kötükedihüso

X