Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:uhm:
hoş geldin cnm sen manisalımısın ordamı oturuyon
oşgeldiiin opuyorumnanaktan
amaaan bildiğin gibi işte annemlerleyim son günüm yarın dönüyorum şekerim bu arada kocişine yaptığını okudum koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: aferin bravo çok iyi yapmışsın bence o da gitmeseydi sana yardım etseydi demi ama kötükedihüso
ya Allah kolaylık versin valla buyuklerle beraber oturmak zor.kayın valıde -peder demiyorm tek yeri geliyor ınsan kendi anne babasınada kızıyor.Neyse Allah agız tadı versın ınsallah daimii..
Dimi yani ben o kadar anlayış gösteriyorum oda biraz anlayışlı olsun:)klava:
kıslar ben eşim gelmeden şoyle bı bakıım demiiştim size doyum olmaz ..hadi ii aksamlar yarın grsrzz
ohhh az bile yapmışsın canım (ay bana ne oluyorsa) sakinleştiriceğime gaza getiriyorum resmen yaaa kendimi çok kınıyorum şuan lmaz:lmaz:
mrb kızlar bende aylardır okuyorum burayı ama yeni yazıyorum,, aranızda hamişlerde vardır sanırım yardımcı olursanız sevinirim. :gitme: ben 1 yıllık evliyim ve 4 aydır bebiş istiyorum ilk defa bu ay reglim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı aslında pekte güvenmiyorum testlere ama sizce kan testi yaptırsam mı :sinifsinif:
aramıza hoşgeldin canım sana yardımcı olabilmk için hamile olmamıza gerek yok hepimiz burda baya tecrübe sahibi olduk çünkü hemen hemen hergün bu tür şeyleri konuşuyoruz takip ettiysen bizi bilirsin canım canım adetin 3 gün geciktiyse idrar testine de güvenmiyorsan kan testi yaptır derim en azından içinde şüphe kalmasın inşallah hamilesindir
inşlah cnm ya bakalım kan testindede yok çıkarsa üzülmekten korkuyorum eyvahedigeldismile