Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ewet canım aynen öyle gücüm mü tükeniyor acaba bu saatlerde şarjım bitiyor galibakaydirigubbakcemile3

aslında varya tam bu saatler meyve saati olmalı.söyle dolaptan cıkmalı soğuk soğuk yemeli..cokacimcoook
şşt hamişler canınız çekmesi ..canı çeken varsa kocasını arasın sengözlerimebaksanab

aslında varya tam bu saatler meyve saati olmalı.söyle dolaptan cıkmalı soğuk soğuk yemeli..cokacimcoook
şşt hamişler canınız çekmesi ..canı çeken varsa kocasını arasın sengözlerimebaksanab

bak kız allah içimden böyle deme yakında bizede yaparlar dedirtdi. allah içime doğurdu herhalde:nazar:

bu arada dr. mu aradım haftaya perş. gel dedi. adet olamadım didim gel bakalım didi... inşş. yasaklarda kalkardaa ilk ay denememizi yaparız. hehe.. bi bakıyon ilk aydan ben hamişş uyyy hepinize burdan tatlı ısmarlarımmmohaoldumsmile

aslında dün galiba çok yoruldum kandil diye kayınvalidemleri yemeğe davet ettim sonra çaya da misafir gelince.......bayağa yoruldum anlaşılan

bu arada dr. mu aradım haftaya perş. gel dedi. adet olamadım didim gel bakalım didi... inşş. yasaklarda kalkardaa ilk ay denememizi yaparız. hehe.. bi bakıyon ilk aydan ben hamişş uyyy hepinize burdan tatlı ısmarlarımmmohaoldumsmile

ay canım inş. ya hemen hamiş kalırsın ayy kızlar bu ne böyle arı gibiyiz bu ay maşallah hepimizde çalışma varr:kedi:

ay canım inş. ya hemen hamiş kalırsın ayy kızlar bu ne böyle arı gibiyiz bu ay maşallah hepimizde çalışma varr:kedi:

herkesde hararetli bir çalışma karınca misali kışa hazırlıkkk hehe önümüzdeki ay hamiş rakamı fırlıycak böle giderse:teytey: inşallah

işallah kuzum yaaa..hem bak masallah kaybetmiş olsan bile iki defa hamile kalabilmişsin ..cok sukur ne güzel.
:lepi: hemen yasaklar kalksın çalışmalar başlasıın :dance:

işallah kuzum yaaa..hem bak masallah kaybetmiş olsan bile iki defa hamile kalabilmişsin ..cok sukur ne güzel.
:lepi: hemen yasaklar kalksın çalışmalar başlasıın :dance:

benim avantajım ordaa dr. da doğal yolla kalma şansın yüksek dedi. bakalımm artıkınn doğrumu didi yalanmı didi..

canım inş.bizde bağıra bağıra ilan ederiz inş. hamile olduğumuzu

oyyy bağırmak kelimemi borozan çalarız behhh :dance::teytey:

oyyy bağırmak kelimemi borozan çalarız behhh :dance::teytey:[/QUOTE]

gül alemsin valla kaydirigubbakcemile3

ben burdayım ama birazdan çıkarım bende daha gidip yemek yapcam hiç yapasım yok ama

Kızlar az önce akintim olduğunu hisettim wc ye gittim baktım sarı bir akinti var iltihap değil çünki geçenlerde tedavi oldum daha sonra dr geçmiş dedi ayrıca varkende sarı akintim yoktu kafam takmıyim diyorum ama herşey başına geliyor daha sonra hayel kırıklığıda istemiyorum

X