Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

herkese merhabalar...
ben de yeni evliyim ama hayırlısıyla (yaş itibariyle de) bebeğim olmasını çok istiyorum.
Sitede de yeni sayılırım.
İnşallah burdaki herkesin duaları kabul olur , herkes muradına erer kısa zamanda.

hosgeldin asya merabaa..
kaç yaşındasın acep.bir an önce kavusursun insallah bebişine

canım gebeliğin çok başlangıcındasın suan sen bebeği düşünme o senden alacağını alacak zaten. sen kendini güçsüz bırakacak kadar aç bırakma. ekmek yemek zorunda değilsin bol yeşillik ve meyve ye bol su iç, yakında dişlerinde kanamaya başlar süt içmeyide ihmal etme yeter. gebeliğin ilerleyen zamanlarında herşeyden yemek zorundasın[/QUOTE]

a aa dişlerdemi kanıyo hiç duymamışım nezaman baslıyo ve neden kanıyo nekadar sürüyo ben hiç duymamısım bunu.akannehir:1no2:

canım gebeliğin çok başlangıcındasın suan sen bebeği düşünme o senden alacağını alacak zaten. sen kendini güçsüz bırakacak kadar aç bırakma. ekmek yemek zorunda değilsin bol yeşillik ve meyve ye bol su iç, yakında dişlerinde kanamaya başlar süt içmeyide ihmal etme yeter. gebeliğin ilerleyen zamanlarında herşeyden yemek zorundasın

a aa dişlerdemi kanıyo hiç duymamışım nezaman baslıyo ve neden kanıyo nekadar sürüyo ben hiç duymamısım bunu.akannehir:1no2:[/QUOTE]

bebek senin calciumunu alacak annesi. östrojen dengesi değiştiği için geçici olur merak etme.

goncammm yarn haticeuyan sizleride kutluyorum arkadaşlar gözünüzaydın allah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almak nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq: görmeyeli liste baya kabarmış ne güzel hamişler çoğalmış allahım bizlerede nasip etsin :Saruboceq:

benim bukadar çok çok iyi doktora gitme sebebim rahim ağzı kanserini atlattım bu profumun yardımıyla, hala testlere tabiyim buyüzden aynı doktorla devam ediyorum. eğer doktorundan memnun kalmazsan öneririm canım

ayy cnmm çook geçmiş olsunn allah bidaha göstermesin peki gebelik nasıl önerdiler budurumda.

ya kızlarrrrrrrrrrr canım çok sıkılıyor yaaa

gel beraber evcilik oynayalım benimde çoook sıkılıyo:1closedeyes:

ewet canım aynen öyle gücüm mü tükeniyor acaba bu saatlerde şarjım bitiyor galibakaydirigubbakcemile3

gel beraber evcilik oynayalım benimde çoook sıkılıyo:1closedeyes:[/QUOTE]

gülüm gelim gelmesine de sen bana biraz büyük gelirsin ben ufak tefek bişeyim kız boyum 1,50 düşünsene:KK1:

X