Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

herkese merhabalar...
ben de yeni evliyim ama hayırlısıyla (yaş itibariyle de) bebeğim olmasını çok istiyorum.
Sitede de yeni sayılırım.
İnşallah burdaki herkesin duaları kabul olur , herkes muradına erer kısa zamanda.

evet hatırladım canım ateşini ölçtürüp duruyorduk sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim internetten hesaplamama göre eğer tuttuysa 3 haftalık canım ama hiçbirşey hissetmiyorum :uhm:

ne güzeldi yaaa 37.1 dediğimde hepiniz nasıl mutlu olmuştunuz,şimdi senin için mutlu olucam 1 hafta kaldı desene ayy çok heyecanlı canımmmmmmm

hmm cok gecmiş olsun azracım yaa bilmiyordum.
bende cuma smear yaptırmıstım doktor bazı kırmızılıklar gordu rahimde test sonucuna bakalım dedi.inşallah hayırlısı olur.sonucları salı günü alıcam inşallah.

sağol tatlım bendede önce smear yapıldı sonuç kötü çıkınca parça alındı patolojiye gitti, yine kötü geldi en sonunda krioterapi oldum. salı günü sonucunu banada hatırlat canım. inşallah iyi sonuclar alırsın

kızlar ya benim pek iştahım olmuyor bebiş vitaminsiz kalır diye korkuyorum zorla yiyorum biraz biraz kraker falan nette bişey olmaz azda yesen yeter bebeğe diyo şaştım kaldım:bbo:

herkese merhabalar...
ben de yeni evliyim ama hayırlısıyla (yaş itibariyle de) bebeğim olmasını çok istiyorum.
İnşallah burdaki herkesin duaları kabul olur , herkes muradına erer kısa zamanda.

hoşgeldin aramıza canım inşallah olur bebişin bizlerinde burada tek isteği hepimiz için o :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar ya benim pek iştahım olmuyor bebiş vitaminsiz kalır diye korkuyorum zorla yiyorum biraz biraz kraker falan nette bişey olmaz azda yesen yeter bebeğe diyo şaştım kaldım:bbo:

canım ilk 3 ay hiç kilo almasan dahi sağlıklı hatta doktorlar ilk 3 ay kilo önemiyorlar zaten

kepekli ekmek çok fenasın ha nerden biliyon iki saat yemek yediğimi kız yemekten sonra çay içmeye çıktım biraz gün yüzü gereyim dedim arkadaşlara takıldım o yüzden uzadı gelmem

ne güzeldi yaaa 37.1 dediğimde hepiniz nasıl mutlu olmuştunuz,şimdi senin için mutlu olucam 1 hafta kaldı desene ayy çok heyecanlı canımmmmmmm

evet canım yaa zaten diyorduk hep kesin hamilesin falan diye :KK1: inşallah canım benim pek umudum yok ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama biran önce olsunnnnn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

herkese merhabalar...
hoşgeldin canım. bu site herkese şans getiriyor, umuyorum ki sanada şanslı gelecek

canım gebeliğin çok başlangıcındasın suan sen bebeği düşünme o senden alacağını alacak zaten. sen kendini güçsüz bırakacak kadar aç bırakma. ekmek yemek zorunda değilsin bol yeşillik ve meyve ye bol su iç, yakında dişlerinde kanamaya başlar süt içmeyide ihmal etme yeter. gebeliğin ilerleyen zamanlarında herşeyden yemek zorundasın

X