- 15 Temmuz 2010
- 2.536
- 15
herkese merhabalar...
ben de yeni evliyim ama hayırlısıyla (yaş itibariyle de) bebeğim olmasını çok istiyorum.
Sitede de yeni sayılırım.
İnşallah burdaki herkesin duaları kabul olur , herkes muradına erer kısa zamanda.
kızlar bu imzanızdaki bebek logosunu nasıl yapıyosunuz?
kızlar cvp bekliyorum biliyormusunuzzzzz
kızlar cvp bekliyorum biliyormusunuzzzzz
canım bizim sitede temmuz ayı anneleri var orada linkleri var eğer bulanmazsan ben bulur atarım sana
canım gebeliğin çok başlangıcındasın suan sen bebeği düşünme o senden alacağını alacak zaten. sen kendini güçsüz bırakacak kadar aç bırakma. ekmek yemek zorunda değilsin bol yeşillik ve meyve ye bol su iç, yakında dişlerinde kanamaya başlar süt içmeyide ihmal etme yeter. gebeliğin ilerleyen zamanlarında herşeyden yemek zorundasın
neyse ben kaçtım kızlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
kuzucum sayife 278 en güncel listedir...şakkıdı
a aa dişlerdemi kanıyo hiç duymamışım nezaman baslıyo ve neden kanıyo nekadar sürüyo ben hiç duymamısım bunu.akannehir:1no2:
güle güle..:a015:
hoşçakalınnnnn ne kadar tatlı güle güle demişsin arkadaşım yaa çok duygulandırdın beni çıkasım gelmedi hiç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse görüşmek üzere
ya kızlarrrrrrrrrrr canım çok sıkılıyor yaaa
benim bukadar çok çok iyi doktora gitme sebebim rahim ağzı kanserini atlattım bu profumun yardımıyla, hala testlere tabiyim buyüzden aynı doktorla devam ediyorum. eğer doktorundan memnun kalmazsan öneririm canım
ya kızlarrrrrrrrrrr canım çok sıkılıyor yaaa